Logotip de Adolescents.cat

Arrenca el curs escolar 2024-2025: dates d’inici i final, festius i vacances

per Adolescents.cat, el 9 de setembre de 2024 a les 12:00

Aquest dilluns 9 de setembre comença el curs escolar 2024/2025 a primària i l’ESO. El dijous 12 de setembre ja serà el torn per als alumnes de batxillerat i FP. Sembla, ara sí, que les vacances d’estiu ja s’han acabat, però perquè els ànims no decaiguin, us deixem el calendari d’aquest curs escolar amb les dates més importants: inici i final, festius i les vacances.

Inici i final de curs

9 de setembre: Comença el curs escolar a l’educació infantil i a l’ESO.


12 de setembre: Inici de les classes a batxillerat, als cicles de formació professional de grau mitjà i superior.

20 de juny del 2025: Serà l’últim dia de classes al segon cicle d’educació infantil (3-6 anys), a l’educació primària, a l’educació secundària obligatòria, al primer curs de batxillerat i a la formació professional de grau bàsic.


Vacances i festius

21 de desembre al 7 de gener: Vacances de Nadal.

12 d’abril al 21 d’abril: Vacances de Setmana Santa.

Els dies festius del curs escolar 2024-25 són els que estableix el calendari laboral del 2024 i el calendari del 2025, aprovats per la Generalitat de Catalunya. És a dir, a banda dels dies de Nadal i Setmana Santa, també són festius aquest 11 de setembre i l’1 de maig.

A aquest calendari general català cal sumar-hi quatre dies festius de lliure disposició a repartir equitativament entre els tres trimestres i que no poden coincidir amb els dies d’inici i final de curs o de períodes de vacances.

Consulta el calendari escolar del curs 2024-2025 complet.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: