Logotip de Adolescents.cat

Així és la pel·lícula que t’ensenya com celebrar una ruptura

per Redacció, el 6 de setembre de 2024 a les 19:00

T’imagines que després de molt de temps trenques amb la teva parella i decidiu celebrar-ho? Doncs això és el que proposa el director Jonás Trueba a la seva nova pel·lícula ‘Volveréis’. 

La pel·lícula trenca els esquemes i ens ensenya el poc acostumats que estem a entendre que de vegades les coses no ens surten bé. Això sí, una cosa és comprendre el fracàs i l’altra molt diferent és celebrar-ho. Doncs això és el que fan l’Ale i l’Àlex, quan trenquen la seva relació de 15 anys. Tots dos tenen clar que volen separar-se, però el que més crida l’atenció és com volen comunicar-ho: fent una gran festa.


I és que a la nostra societat no estem acostumats a dir adeu a les coses que volem amb alegria. La mort, per exemple, és una tragèdia infinita, però aquesta pel·lícula ens fa veure com es pot reaccionar d’una altra manera.

T’imagines com reaccionaria la teva família? Els teus amics? O els amics de la teva parella? Segur que si fas una festa per celebrar la ruptura amb la teva parella es quedarien ben sorpresos. I això és precisament el que et trobes a ‘Volveréis’: les reaccions d’incredulitat davant d’una idea, la de fer un homenatge a la fi d’una relació, que sembla quasi malaltís.


Tornaran junts els protagonistes? El fet de voler celebrar la ruptura junts, i de portar-se tan bé, fa pensar que no serà definitiu i que es tornaran a unir tard o d'hora. Això és el que tothom els diu. Però això sí, caldrà esperar fins al final de la pel·lícula per descobrir si efectivament hi ha una festa per celebrar “allò que va ser bonic” o bé, per fer veure que un no pot viure sense l’altre i a l’inrevés. 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: