Logotip de Adolescents.cat

Lal’Ba publica ‘Malèfica’: un single ballable amb ritmes llatins i electrònica

per Redacció, el 6 de setembre de 2024 a les 17:00

Lal'Ba, la banda d’Olesa de Montserrat, publica aquest divendres 6 de setembre Malèfica, el primer avançament del seu nou disc que es publicarà el febrer de 2025 i que serà el segon àlbum de la seva carrera musical.

El single parla del desig i de les forces seductores que ens atrauen, així com de les decisions difícils de prendre. Amb una combinació de ritmes llatins i una aposta decidida per l'electrònica, Lal'Ba ens transporta a un univers de ritmes contagiosos on el ball i la reflexió van de bracet. Malèfica es presenta com el primer tast de què podria ser un projecte més gran i ambiciós.


Nova etapa de la banda

Aquest tema marca el començament d'una nova etapa en la trajectòria de la banda d’Olesa de Montserrat, que aposta per un so més electrònic i unes lletres més reflexives sense perdre el seu característic estil de música ballable plena de ritme.

Tot i que el grup manté cert misteri al voltant del que està per venir, és evident que aquest single marca l'inici d'una nova era per Lal'Ba, tant en sonoritat com en missatge, amb la voluntat de consolidar-se com una de les bandes de referència de música ballable del país.


Des de la publicació del seu primer disc No hi ha dies dolents (Promo Arts Music Records), Lal’ba s’ha posicionat com una de les bandes emergents del panorama de musical del país a tenir més en compte.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: