Logotip de Adolescents.cat

El Loft es renova: tots els detalls de la tercera temporada

per , el 2 de setembre de 2024 a les 19:25
Arrenquem nou curs i comença nova temporada a la ràdio. I el "Loft", el programa de la generació Z d'iCat FM, arriba amb moltes novetats. 

Aquesta nova temporada, el programa serà per primer cop en directe i el podreu sentir cada tarda entre les 17h i les 19h a l'antena d'iCat i també online, a 3Cat, a Spotify i al YouTube d'EVA.


La Berta Aroca presentarà el "Loft" per tercera temporada consecutiva, i ho farà amb nova companyia, compartint antena cada tarda amb la Gal·la Castelltort (@kindagalins) i l'Alberto Gadel (@albertogadel).

En aquesta nova etapa, els oients tindran més protagonisme, amb un repte setmanal sobre el qual podreu opinar trucant en directe al programa. I també es donarà la benvinguda a nous col·laboradors.


Entre ells, hi haurà noms ja habituals com la Nadine Romero o l'Albina Moda, i algunes noves incorporacions com el creador expert en tecnologia Nikias Molina, o el Pep Gascón del podcast "Xapa la ràdio".
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: