Logotip de Adolescents.cat

Les millors platges de Catalunya a les quals pots arribar en tren

per Redacció, el 30 d'agost de 2024 a les 11:19

Vols acabar d'aprofitar l'estiu amb una escapada a la platja? Et portem les millors platges de Catalunya on es pot arribar amb tren, perquè puguis anar-hi de manera fàcil i econòmica.

A més, per segon estiu consecutiu, els joves fins a 30 anys poden gaudir dels descomptes del programa "Verano Joven", que ofereix grans descomptes en bitllets de tren.


A continuació, una selecció de les millors platges de cada demarcació catalana:

Girona

Portbou: Gairebé arribant a França, un dels municipis més al nord de la costa catalana. El trajecte en tren des de Barcelona és d'unes dues hores i mitja.


Colera: Un petit i tranquil poble costaner amb platges verges, envoltades de natura. És perfecte per aquells que busquen un ambient relaxat i menys turístic a la Costa Brava.

Llançà: Aquest encantador poble de l'Alt Empordà és conegut per les seves cales amagades i aigües cristal·lines. Podeu relaxar-vos a la seva platja després d'una caminada pel Parc Natural de Cap de Creus.

Blanes: Blanes té platges grans i familiars una hora i mitja en tren des de Barcelona. Un cop allà, pots agafar autobusos que paren a Lloret de Mar i Tossa de Mar.

Tarragona

Cambrils: A una hora de Barcelona, a la comarca del Baix Camp. És coneguda per les seves platges tranquil·les i la seva excel·lent oferta gastronòmica basada en la cuina marinera.

Salou: Ofereix un ampli ventall de platges, des de petites cales rocoses.. És un destí popular per practicar windsurf, vela i golf. Només una hora de Barcelona en tren.

Cunit: A 51 minuts en tren, es troba l'extensa platja de Cunit, amb la seva sorra suau típica de la Costa Daurada i una àmplia gamma de serveis.

Calafell: La platja de Calafell, a una hora en tren, ofereix una àmplia gamma de serveis que inclouen dutxes, xiringuitos i una excel·lent selecció de restaurants al llarg del passeig marítim.

Barcelona

Badalona: L'opció més ràpida des de Barcelona, a tant sols 20 minuts. Les platges de Badalona ofereixen una àmplia varietat de serveis, des de xiringuitos fins a una gran oferta de restaurants.

Ocata: L'estació d'Ocata, a El Masnou, es troba pràcticament a tocar de la platja. A 35 minuts de la capital catalana, podràs gaudir d'una extensa platja amb totes les comoditats.

Sant Andreu de Llavaneres: A 51 minuts de Barcelona, les platges de Sant Andreu es distingeixen per les seves aigües cristal·lines i el seu bonic passeig marítim.

Calella: Situada al Maresme, Calella és una destinació popular gràcies a la seva extensa platja i al seu bonic passeig marítim és ideal per a llargues caminades al costat del mar.

Castelldefels: Cap al sud de Barcelona, a només 30 minuts en tren des de l'estació de Sants, és una opció ràpida i còmoda per gaudir de la platja.

Garraf: Per si vols una platja més tranquil·la i d'una gran bellesa natural, situada també a uns 30 minuts de Barcelona.

Sitges: Una mica més al sud, a uns 40 minuts de Barcelona, aquesta ciutat és ideal per passar-hi el dia i gaudir de la seva oferta cultural i d'oci.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: