Logotip de Adolescents.cat

El relat hot: Marc i Alícia [part 2]

per , el 1 de setembre de 2024 a les 07:29

Disclaimer: El cervell és l'òrgan sexual més poderós de tots. És només amb bona salut mental, comunicació i assertivitat que podem gaudir de la nostra sexualitat. En un món d'immediatesa i bombardeig constant d'imatges, entrenar el múscul del cervell en la sexualitat és fonamental per a millorar les nostres experiències sexoafectives.

Marc i Alícia, segona part


[primera part aquí]

Després d'aquell petó, a en Marc li suaven les mans i a l'Alícia li tremolaven les cames. Es van mirar fixament als ulls durant molta estona, com si s'estiguessin reconeixent d'una vida passada. Després es van abraçar.



- Bé, me n'he d'anar Marc. Sinó a casa meva es preocuparan.
- Tant de bo no haver-te de dir adéu, però ho entenc i a mi també m'esperen.
- Ens veiem demà? Tu i jo sols?
- Siusplau, me'n moro de ganes. Et dono el meu número i em dius on i quan ens trobem, d'acord?
- Perfecte
- Estaré pensant en tu, Alícia.
- I jo en tu.

Quan en Marc ja s'anava a girar per marxar, l'Alícia el va agafar pel braç i li va tornar a fer un petó, encara més apassionat.

- Uf, Alícia... crec que avui em costarà adormir-me.
- Doncs et recomano descansar, que demà ens espera més i millor (va dir l'Alícia amb un to entre seductor i irònic).

El Marc ja estava al llit i no podia deixar de pensar en ella. No podia adormir-se i es va tocar imaginant com seria tornar-se a trobar l'endemà. Tot va anar molt més ràpid que de costum, l'Alícia l'havia hipnotitzat. Al mateix moment l'Alícia també s'estava masturbant, i ho estava gaudint com mai. Feia mesos que la ruptura l'havia deixat amb poques ganes, però de cop havien tornat amb més intensitat que mai. Els dos es van adormir, separats però connectats.

💬 Bon dia Alícia, espero que hagis dormit bé ;)
💬 He dormit poc, però més bé que mai. I tu?
💬 +1. Fa unes hores que et conec i ja sé que seràs, amb diferència, el meu millor estiu
💬 Marc, no sé si és molt atrevida la proposta, però avui estaré sola a casa tota la tarda. Vols venir?
💬 Només m'has de dir l'hora i allà seré amb ganes d'acariciar-te, abraçar-te i fer-te petons per tot el cos.

Eren les cinc de la tarda, l'Alícia s'havia posat un vestit curt vermell que no es posaria habitualment per estar per casa però que la feia sentir molt sexy. El Marc s'havia pentinat els cabells amb més esforç que mai i duia uns texans nous que li feien un cul increïble.

Va sonar el timbre 🛎️ i a l'obrir la porta, la mirada del Marc va anar directa als llavis de l'Alícia, que es veien molsuts i suaus. No ho va poder evitar, s'hi va acostar sense ni pensar-ho i es van tornar a fondre en un petó romàntic però cada cop més encès. Es van començar a tocar i acaronar altres parts del cos. Mentre l'Alícia passava la mà pels braços del Marc, ell li agafava les natges amb fermesa. Després ell va pujar les mans més amunt, cap el seu pit i li va resseguir amb els dits. Ella va fer el moviment al revés, i enlloc de pujar, va baixar. Li va tocar primer l'esquena, els costats del cos, la part baixa de la panxa i finalment el penis, per sobre els pantalons.

Estava dura i al tocar-la es va endurir encara més. Allò els va fer venir molta calor als dos.

- Marc, tinc molta calor. O ens anem a banyar a la piscina o ens traiem tota la roba ara mateix i acabem de suar.
- M'encanta el teu vestit, però tinc masses ganes de treure-te'l.
- Encara som a la porta, pugem a la meva habitació.

Van passar el rebedor i pujar les escales amb pressa, agafats de la mà i amb el cap tèrbol de la ràpida pujada de libido. No havien arribat a la porta de l'habitació que l'Alícia ja tenia la mà dins els calçotets del Marc i ell li estava tocant la vulva per sota el vestit. Els seus llavis es buscaven tota l'estona i els seus cossos no podien més.

Es van estirar al llit, en Marc va girar l'Alícia i li va descordar el vestit per l'esquena, aquest cop amb més paciència i tendresa. La va mirar sense roba i es va treure la samarreta, que encara duia posada.

- Ets preciosa, Alícia.
- M'encantes Marc, no sé què m'has fet.
- T'he de dir una cosa, he dut preservatius, però jo no he arribat mai a aquest pas amb ningú. I tampoc estic segur de què vols tu.
- Marc, jo ho he fet alguns cops i tinc moltes ganes de fer-ho tot amb tu, però em puc esperar tot el que necessitis.
- Alícia, sé que ens acabem de conèixer però jo també tinc ganes de fer-ho tot amb tu.

Es van tornar a mirar, a fer petons, a acariciar-se, a tocar-se els cabells... L'Alícia es va posar sobre el Marc i li va començar a fer petons al coll, li va llepar poc a poc la panxa i quan va arribar al penis, li va començar a llepar poc a poc mentre li tocava els testicles. El Marc feia un petit gemec de plaer i li va demanar a l'Alícia que la guiés per saber com tocar-la.

Seguint les indicacions de l'Alícia, el Marc li va començar a tocar els pits i a succionar-li suaument els mugrons. Mentrestant li tocava la vulva amb dos dits, fent petits cercles sobre el seu clítoris. L'Alícia cada cop estava més molla, i el Marc va posar la boca sobre els seus genitals, fent un massatge amb la llengua. Eren joves, inexperts, però s'estaven entenent millor que amb ningú.

- Marc, et ve de gust ficar-me-la?
- Me'n moro de ganes

Es va posar el preservatiu, va posar-se sobre l'Alícia, li va agafar les caderes i va començar a introduir el penis dins la vagina. L'Alícia va gemir per la sensació intensa i agradable de la penetració. Però en Marc tenia por d'haver-li fet mal.

- Estàs bé Alícia?
- Síii, massa bé. Segueix.

Van estar una bona estona acariciant-se mentre el penis del Marc feia la va i ve dins l'Alícia. Es feien petons, s'abraçaven... L'Alícia es va posar a sobre una altra vegada, aquest cop dominava ella el moviment. I van començar a gemir, tots dos, més fort, més ràpid i més intensament.

- Alícia, em corro. No aguanto més.
- Corre't, m'encanta.
- I tu?
- A mi em pots seguir tocant després si fa falta però corre't ja, no t'aguantis. M'encantes.
- I tu a mi, jod*r, m'encantes més que ningú. Uufff.....

I es va córrer mentre acabava la frase. Es van abraçar uns minuts i en Marc va tornar a posar les mans sobre el clítoris de l'Alícia. La va masturbar mentre ella l'anava guiant, i al cap de pocs minuts l'Alícia va fer un esglai de plaer que els va tornar a ajuntar en una abraçada que recordarien per sempre més.


Missatge de la redacció: Si veiem que aquesta història té moltes visites, tornarem amb una història nova! Comparteix-la amb les teves amigues i amics!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: