Logotip de Adolescents.cat

Les cinc pel·lícules que has de veure si et va agradar ‘Del revés 2’

per Redacció, el 24 d'agost de 2024 a les 12:00

Aquest estiu va arribar als cinemes la continuació de la pel·lícula ‘Del revés’. En aquesta nova aventura, la protagonista, Riley ja és adolescent i a les emocions habituals, Alegria, Tristesa, Por i Ira, se sumen Ansietat, Enveja, Vergonya i Ennui.

Es tracta d’una pel·lícula que ha tingut un gran èxit i que tant petits com grans poden veure. El film està ple de missatges inspiradors i el més important és que ens ensenya que totes les emocions són igual de vàlides en la seva mesura. ‘Del revés 2’ encara està disponible a molts cinemes, però si vols gaudir d’altres similars, aquí et presentem cinc opcions.


Elemental

El 2023 es va llançar Elemental, cinta de Disney i Pixar dirigida per Peter Sohn. La producció està ambientada a Ciutat Element, on conviuen els residents de Foc, Aigua, Terra i Aire. La història presenta la Candela, una jove dura, espavilada i passional. Estableix una amistat amb un noi divertit, sensible i que es deixa endur, en Nilo, però que acaba desafia les seves creences sobre el món on viuen. Està disponible a Disney+.

[youtube]http://youtu.be/_YHlFJMl6_M?si=bf2yZo3ZwkffuwxF[/youtube]


UP

També a Disney+ pots gaudir d’Up. La pel·lícula de Disney i Pixar es va estrenar el 2009. El protagonista és Carl Fredricksen, un venedor de globus jubilat que, lligant milers de globus a casa seva, surt volant cap al món perdut dels seus somnis de petit. De manera inesperada, Russell, un intrèpid explorador de 8 anys, s'uneix a la seva aventura.

[youtube]http://youtu.be/qoZo9MiICo0?si=jI8fPGJyn-QA1PNc[/youtube]

RED

La Mei Lee té 13 anys i es debat entre ser la filla obedient de la mare i el caos de l'adolescència. La seva protectora mare, Ming, mai no se separa d’ella, i per si els canvis en els seus interessos, les relacions i cos no fossin suficients, cada cop que s'emociona massa, es converteix en un panda vermell gegant. Domee Shi dirigeix ​​el llargmetratge, que forma part del catàleg de Disney+.

[youtube]http://youtu.be/yBp3sUf2xxo?si=cT3e-DVJkHgtTVw8[/youtube]

El meu veí Totoro

La pel·lícula és de Studio Ghibli i està disponible a Netflix. En els anys 50, una família japonesa es trasllada al camp. Les dues filles, Satsuki i Mei, entaulen amistat amb Totoro, un esperit del bosc. El pare és un professor universitari que estimula la imaginació de les seves filles relatant-los rondalles i històries màgiques sobre follets, fantasmes i esperits protectors de les llars, mentre la mare es troba malalta a l'hospital.

[youtube]http://youtu.be/BjeBG8Xrci8?si=_sHxROukblFOORg-[/youtube]

Soul

La pel·lícula ‘Soul’ és una de les més filosòfiques de Pixar. En aquesta pel·lícula ens trobarem amb en Joe Gardner, un professor de jazz que ha buscat una oportunitat tota la seva vida i, quan la troba, pateix un accident que el transporta a un lloc on les ànimes s'entrenen i estudien per... bé, per ser ànimes. Acudeixen al conegut com a ‘Seminari Tu’. Allà en coneixerà 22, una d'aquelles ànimes, que li ensenyarà el significat de la vida.

[youtube]http://youtu.be/xOsLIiBStEs?si=Kr3JeYkRwbsrULOo[/youtube]

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: