Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 23 d'agost

per Redacció, el 23 d'agost de 2024 a les 10:00


El cap de setmana està a tocar, i amb ell arriben les ganes de desconnectar i gaudir amb els amics, però abans d'endinsar-te en els plans que tens, és moment de veure què t'espera aquest divendres. 


Sabem que us agrada llegir l’horòscop i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop d'Adolescents.cat.

♈︎ ÀRIES

Aquest divendres, la teva energia estarà al màxim, Àries. Et sentiràs invencible i amb ganes de fer-ho tot. És un bon moment per prendre decisions que has estat postergant, ja que el teu instint et guiarà en la direcció correcta. No obstant, la teva impaciència podria crear friccions amb els altres, així que recorda respirar profundament abans de reaccionar. En l'amor, estaràs més apassionat que mai, però vigila amb no ser massa exigent amb la teva parella. Consell: No vulguis tenir sempre la raó, de vegades és millor cedir. Millor amb: Lleó.

♉︎ TAURE

Avui és un dia ideal per a tu, Taure. Et sentiràs més connectat amb la natura i amb tu mateix. És un bon moment per donar-te un caprici o per dedicar temps a aquelles activitats que t’aporten pau i serenitat. Les teves relacions personals poden semblar una mica distants, però és una oportunitat per reflexionar i veure què és el que realment vols. La teva capacitat de perseverança et portarà a aconseguir el que et proposis. Consell: No et pressionis massa per arribar a tot, a vegades cal saber frenar. Millor amb: Verge.

♊︎ BESSONS

Bessons, avui et sentiràs sociable i amb ganes de xerrar amb tothom. La teva ment estarà en constant moviment, i això et farà ser especialment enginyós a l’hora de resoldre problemes. És un bon dia per comunicar-te amb els altres i expressar les teves idees, però vigila amb les paraules; podries dir alguna cosa que els altres malinterpretin. Si estàs estudiant, aquest divendres és perfecte per avançar feina. Consell: No parlis més del compte, escolta també els altres. Millor amb: Aquari.

♋︎ CRANC

Aquest divendres estaràs més sensible del normal, Cranc. Els teus sentiments seran més intensos, i és probable que et sentis nostàlgic o que recordis moments passats amb molta emoció. És un bon moment per connectar amb els teus éssers estimats i passar temps amb la família. Si tens algun conflicte pendent, avui podries trobar la manera de resoldre’l, però amb molta calma. Consell: No et deixis portar per la nostàlgia, viu el present. Millor amb: Peixos.

♌︎ LLEÓ

Lleó, avui és un dia perfecte per brillar. Et sentiràs el centre d’atenció i la teva energia magnètica captivarà a tothom que t’envolta. És un bon moment per assumir nous reptes o per liderar projectes, ja que la teva confiança t’obrirà moltes portes. No obstant això, és important que no caiguis en l’orgull; escolta els consells dels altres i intenta no ser massa presumit. L'amor estarà a flor de pell, i podries viure moments molt apassionats. Consell: No siguis massa presumit, la humilitat també és una virtut. Millor amb: Àries.

♍︎ VERGE

Aquest divendres serà un dia de molta concentració per a tu, Verge. Sentiràs la necessitat d’organitzar i posar ordre en tots els aspectes de la teva vida. És un bon moment per planificar el teu futur i establir metes clares. A la feina o a l’escola, la teva dedicació donarà els seus fruits, però és important que no t’obsessionis amb la perfecció. Recorda que el més important és gaudir del procés. Consell: No t'obsessionis amb la perfecció, a vegades l'imprevist és el millor. Millor amb: Taure.

♎︎ BALANÇA

Avui, Balança, et sentiràs especialment atent a les necessitats dels altres. El teu desig d’harmonia et portarà a ser un bon mediador en discussions, i la teva capacitat per veure els dos costats de la moneda et farà destacar. És un dia ideal per resoldre conflictes i per treballar en equip. No obstant, assegura't de no perdre't a tu mateix mentre intentes fer feliços els altres. Consell: No cedeixis en tot, posa’t també com a prioritat. Millor amb: Sagitari.

♏︎ ESCORPÍ

Aquest divendres estaràs més intens que mai, Escorpí. Les teves emocions seran profundes i podries tenir ganes d'investigar més sobre aquells temes que et fascinen. És un bon dia per connectar amb els teus sentiments més profunds i per tenir converses significatives amb les persones que estimes. Tanmateix, vigila amb no ser massa dur amb els altres, ja que la teva passió pot resultar aclaparadora per algunes persones. Consell: No siguis massa dur amb els altres, la teva intensitat pot espantar. Millor amb: Capricorn.

♐︎ SAGITARI

Sagitari, avui estaràs ple d’energia i amb ganes de viure noves aventures. És un dia perfecte per fer activitats a l'aire lliure o per provar alguna cosa nova. La teva ment estarà oberta i receptiva, però recorda no ser massa impulsiu a l'hora de prendre decisions. Si estàs pensant en viatjar o començar un nou projecte, és un bon moment per fer-ho, però sense perdre la perspectiva. Consell: No prenguis decisions precipitades, reflexiona abans d'actuar. Millor amb: Balança.

♑︎ CAPRICORN

Avui serà un dia de molta feina per a tu, Capricorn. Estaràs centrat en les teves responsabilitats i amb ganes de complir amb tots els teus deures. La teva disciplina et farà destacar, però recorda que també és important descansar i cuidar la teva salut. No permetis que l'estrès et superi; pren-te moments de desconnexió per recarregar energies. Consell: No et sobrecarreguis, la salut és més important que el treball. Millor amb: Escorpí.

♒︎ AQUARI

Aquari, aquest divendres estaràs especialment creatiu i original. Sentiràs la necessitat de fer alguna cosa diferent i trencadora, ja sigui en els teus estudis, en el treball o en les teves aficions. És un bon dia per explorar noves idees i per connectar amb persones que comparteixen els teus interessos. No obstant, assegura’t de no deixar-te portar per les expectatives dels altres i segueix el teu camí. Consell: No tinguis por de ser diferent, la teva originalitat és el teu poder. Millor amb: Bessons.

♓︎ PEIXOS

Peixos, avui estaràs més sensible i intuïtiu que mai. Les teves emocions estaran a flor de pell, i és un bon moment per connectar amb la teva espiritualitat o per dedicar temps a la introspecció. Les relacions personals seran molt importants per a tu avui, però assegura’t de no perdre’t en els teus somnis i mantingues els peus a terra. Consell: No fugis de la realitat, afronta els problemes amb valentia. Millor amb: Cranc.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: