Logotip de Adolescents.cat

Qui és Ballerina Farm? La història de la ‘tradwife’ més famosa de les xarxes

per Redacció, el 22 d'agost de 2024 a les 19:00

Fa poques setmanes es començava a parlar del terme ‘tradwife’ a causa de la polèmica que es va generar amb la tiktoker RoRo. Tot i que aquest terme ens comences a sonar com si fos nou, la realitat és que als Estats Units, on es va popularitzar, el moviment feia temps que existia.

Una de les màximes exponents és Hannah Neeleman, més coneguda com a Ballerina Farm, una destacada influencer que ha captat l’atenció de molts seguidors a través de les seves xarxes socials. Després d’un reportatge a ‘The Times’, s’han pogut conèixer més detalls de la seva història, i el seu relat ha deixat sorpresa a molta gent.


Qui és realment Hannah Neeleman?

Amb 33 anys, aquesta jove mormona de Utah comparteix la seva vida en una granja situada a 50 km de Salt Lake City, on viu amb el seu marit i els seus vuit fills. Va aparèixer per primer cop als mitjans quan va fer una entrevista al ‘New York Times’ mentre participava en un concurs de bellesa a Las Vegas. 

@hannal.ballerinafarm ❤️❤️❤️ #foryou #ballerinafarm ♬ original sound - hannal.ballerinafarm

Abans de casar-se, Neeleman va créixer una família mormona nombrosa a Utah, ella és la sisena de nou germans i la seva família era propietària d’una botiga de flors. Amb 16 anys va rebre una beca pel programa de dansa clàssica de la Brightman Young University (BYU), moment que va marcar la seva carrera artística.


Després d’acabar els seus estudis va conèixer Daniel Neeleman, un home que prové d’una família mormona i adinerada propietària de diverses aerolínies. Neeleman va pressionar diverses vegades la Hanna perquè es comprometés amb ella, només tres setmanes després que es coneguessin. De fet, ella va dir que volia centrar-se en la seva carrera artística, però finalment va “adaptar-se” al que el seu actual marit li prometia.

A l’entrevista, explica com va canviar els seus somnis per dedicar la seva vida al seu marit i als seus fills. La periodista, de fet, confessa que ha estat molt difícil trobar un moment a soles amb ella, ja que està constantment rodejada dels seus fills.

@ballerinafarm

Stroganoff is a family favorite. I used some lamb roasts we had in the freezer and added Daniel’s yogurt that he made the night before ✨✨

♬ original sound - Ballerina Farm

Finalment, el 2018 van trobar el seu “lloc ideal” i van fundar el que es coneix com a Ballerina Farm. És llavors quan va començar a compartir el seu vídeo a la granja. En la majoria de publicacions se la pot veure amb les vaques, recollint ous frescos, cuinant o cuidant els fills.
És en aquestes publicacions on es va trobar una semblança amb la tiktoker RoRo, qui també dedica tots els seus vídeos a satisfer la seva parella, en Pablo.

Després d’aquesta entrevista on ha explicat la seva història, molts han comentat a través de les xarxes socials com s’ha convertit en víctima del que representa aquest ideal ‘tradwife’: en el qual les dones tornen a situar-se en una posició de dona de fer feines, encarregada de la família i sense cap més oportunitat fora d’aquest àmbit.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: