Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 26 d'agost a l'1 de setembre

per Redacció, el 26 d'agost de 2024 a les 10:00


Aquesta setmana, els astres estan preparats per guiar-te en l'última setmana d'agost, mentre ens acostem a la tornada a la rutina. Tant si estàs gaudint de les últimes vacances com si ja t'estàs preparant per a la tornada a l'escola, aquí tens les prediccions per a cada signe. 


Sabem que us agrada llegir l’horòscop i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop d'Adolescents.cat.

♈︎ ÀRIES

Aquesta setmana, la teva energia serà imparable. Et sentiràs motivat per començar nous projectes o reprendre activitats que havies deixat de banda. Recorda no agafar-te massa pressa, dona't temps per gaudir del procés. Consell: Tingues paciència. Millor amb: Sagitari.

♉︎ TAURE

El teu focus estarà en les relacions personals. Sentiràs la necessitat de connectar més profundament amb els teus amics o família. És un bon moment per obrir-te emocionalment i deixar que els altres et coneguin millor. Consell: Sigues sincer amb tu mateix. Millor amb: Verge.

♊︎ BESSONS

La teva ment serà una font d'idees noves. Aquesta setmana és ideal per explorar nous interessos o planificar alguna activitat divertida. No t'oblidis de mantenir-te organitzat perquè no se t'escapin els detalls. Consell: Organitza't millor. Millor amb: Aquari.

♋︎ CRANC

Aquesta setmana, la teva sensibilitat estarà a flor de pell. És un bon moment per cuidar-te i mimar-te una mica més. Dedica temps a les teves necessitats emocionals i busca activitats que et relaxin i et facin sentir bé. Consell: Escolta el teu cor. Millor amb: Peixos.

♌︎ LLEÓ

Aquesta setmana brillaràs més que mai! Els astres et donen la confiança necessària per aconseguir els teus objectius. No tinguis por de ser el centre d'atenció i mostra't tal com ets. Consell: Confia en les teves capacitats. Millor amb: Àries.

♍︎ VERGE

Amb el teu aniversari a prop, és un bon moment per reflexionar sobre els teus objectius. Dedica temps a planificar i organitzar-te per començar el teu any nou amb força. No t'oblidis de gaudir del camí! Consell: Pren-te un moment per a tu. Millor amb: Taure.

♎︎ BALANÇA

Aquesta setmana estaràs buscant l'equilibri entre els teus deures i el teu temps lliure. Trobaràs molta satisfacció en activitats artístiques o creatives. Deixa que la teva inspiració flueixi! Consell: Prioritza el que realment t'importa. Millor amb: Bessons.

♏︎ ESCORPÍ

Aquesta setmana serà intensa en emocions. Potser sentis la necessitat de fer neteja a la teva vida, ja sigui en relacions o en pensaments negatius. És un bon moment per desfer-te del que no et serveix. Consell: Deixa anar el que et pesa. Millor amb: Cranc.

♐︎ SAGITARI

Aquesta setmana, l'aventura et crida! És un moment ideal per planificar alguna activitat a l'aire lliure o provar alguna cosa nova. Recorda mantenir un equilibri entre la diversió i les teves responsabilitats. Consell: No deixis per demà el que pots fer avui. Millor amb: Lleó.

♑︎ CAPRICORN

 Els teus objectius estaran més clars que mai aquesta setmana. Dedica temps a treballar en aquells projectes que són importants per a tu. La teva disciplina et portarà lluny si mantens el focus. Consell: No et perdis en els detalls. Millor amb: Verge.

♒︎ AQUARI

Aquesta setmana, la teva originalitat estarà al màxim. És un moment ideal per explorar idees noves i connectar amb persones que comparteixen la teva visió del món. No tinguis por de ser diferent. Consell: Expressa't lliurement. Millor amb: Bessons.

♓︎ PEIXOS

Aquesta setmana serà perfecta per somiar i deixar volar la teva imaginació. Dedica temps a les teves passions i a connectar amb la teva part més creativa. Això et donarà la pau que necessites. Consell: No t'oblidis de la realitat. Millor amb: Cranc.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: