Logotip de Adolescents.cat

El relat hot: Marc i Alícia

per , el 25 d'agost de 2024 a les 07:30
Disclaimer: El cervell és l'òrgan sexual més poderós de tots. És només amb bona salut mental, comunicació i assertivitat que podem gaudir de la nostra sexualitat. En un món d'immediatesa i bombardeig constant d'imatges, entrenar el múscul del cervell en la sexualitat és fonamental per a millorar les nostres experiències sexoafectives.

Marc i Alícia


Era un calurós dia d'estiu i l'Alícia acabava d'arribar, un any més, a la casa dels seus avis a Altafulla. Per una part en tenia ganes, els estius d'aigua salada i sol a Altafulla mai la decepcionaven. Tenia ganes de retrobar-se amb les seves amistats del poble, sortir, menjar gelats, llegir a la sorra i riure. Riure, com li estava costant últimament... L'Alícia tenia el cor trencat. Després d'una relació de 8 mesos amb en Magí, ell la va deixar de cop i volta, sense explicacions. I sí, sabia que una persona que reaccionés així no valia la pena, però li estava costant molt alliberar-se d'aquesta relació.

Va decidir trucar a la Jana, la seva millor amiga a Altafulla:


- Hola Jana, ja sóc per aquí! Vols que quedem? Tinc ganes que ens posem al dia.
- És clar, jo també tinc ganes de veure't! Avui després de sopar anem amb uns amics a la platja, t'apuntes?
- Segur? No ho sé Jana, no els conec, no?
- Bé, coneixes a la Jessi, la Diana i el Pau. Però la resta t'encantaran, ja ho veuràs Alícia!
- Genial, ens trobem després de sopar doncs!

L'Alícia va arribar al punt de trobada, una mica insegura perquè conèixer gent nova sempre li havia costat una mica. Però de sobte, assegut a una roca, va veure un noi de cabells castanys i ondulats amb el somriure més sexy que havia vist mai. Es va posar nerviosa, però aquest cop eren un altre tipus de nervis.

- Ei, hola. Sóc el Marc!
- mm... sí, hola, em dic Alícia

Van anar a buscar gelats i es van asseure tots i totes a la sorra. Seguia fent molta calor tot i ser les 10 de la nit. Els gelats es desfeien depressa, i una gota del gelat del Marc, va caure sobre la cuixa de l'Alícia. L'Alícia va notar la frescor de cop, però al notar la mà del Marc fregant-li la pell, una onada de calor li va pujar per tot el cos.

Es va posar vermella, i sense pensar, la seva mà es va tocar amb la del Marc. Es van mirar els ulls i van sentir que es coneixien de tota la vida. La connexió era tan forta que tota la colla es va quedar en silenci.

Van passar un parell d'hores, entre riures i converses íntimes, l'Alícia i el Marc no podien treure's la mirada de sobre. Es somreien, el Marc es tocava els cabells més sovint del que era habitual i l'Alícia li buscava la mà de nou. A l'hora de marxar, tothom es va anar separant en direcció a casa seva. Però l'Alícia i el Marc seguien el mateix camí. Es van quedar sols.

La tensió entre ells era cada cop més gran:

- Marc, on vas exactament? Veig que seguim el mateix camí
- A la casa groga del carrer del fons, la veus?
- Ostres, està just davant de la casa dels meus avis, així que suposo que ens anirem veient
- Això espero, perquè fa hores que et conec i ja em costarà separar-me de tu

L'Alícia es va posar més vermella que el sol quan es pon. Però va decidir seguir els seus instints. Se sentia còmoda i segura al costat del Marc i mereixia gaudir l'estiu.

- Marc, vull ser honesta. Tinc el cor trencat. Però des que t'he vist, el món sencer s'ha esborrat. 
- Entenc de què em parles, suposo que tots hi haurem de passar en algun moment. Gràcies per dir-me el que sents, a mi m'ha passat el mateix.

Les seves mans es van buscar de nou, com un impuls irrefrenable. La mà de l'Alícia va buscar els cabells suaus del Marc, i la mà del marc va resseguir el braç de l'Alícia fins parar-se al maluc. Es van mirar als ulls.

- Alícia, tinc moltes ganes de fer-te un petó, però si no estàs preparada ho entenc.
- Marc, em fas sentir tan còmoda i segura que ara mateix no tinc dubtes.

Es van fer un petó d'aquells que comencen tímids però que s'allarguen, que es tornen intensos. Que van acompanyats de carícies a la cara, als cabells, a les espatlles. Un petó càlid i humid com aquelles setmanes d'estiu a Altafulla.


Missatge de la redacció: Si veiem que aquesta història té moltes visites, tornarem amb segona part! Comparteix-la amb les teves amigues i amics!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: