Logotip de Adolescents.cat

Què està passant amb ‘Romper el circulo’? La cancel·lació de l'actriu Blake Lively

per Redacció, el 20 d'agost de 2024 a les 19:00

Poc després de la seva estrena, tothom en parla. Les xarxes socials i els mitjans s’han omplert de comentaris i notícies sobre ‘Romer el circulo’, però, a més, han sorgit algunes polèmiques al seu voltant.

Dirigida per Justin Baldoni i protagonitzada per la famosa Blake Lively, la pel·lícula es basa en el seu llibre homònim de Colleen Hoover. La polèmica ha arribat sobretot durant la promoció de la pel·lícula. Va haver-hi molta controvèrsia amb l’elecció dels actors: a la novel·la Lily té 23 anys i Ryle, 30, i a la vida real tots dos li treuen al voltant de 10 anys als seus personatges.


Sense donar molts detalls sobre la pel·lícula, ‘Romer el circulo’ parla sobre la possessió, la toxicitat i el maltractament, tot i que òbviament tots aquests problemes es plantegen i es resolen en dues hores i onze minuts. Tot i que no tracta a fons els temes, sí que posa sobre la taula temes importants que moltes adolescents no estan acostumades a veure en la pantalla gran.

De fet, s’han viralitzat vídeos de moltes dones que recomanen anar a veure la pel·lícula, ja que els temes que es presenta poden ser difícils de digerir, però que tracten temes que sovint es veuen a la realitat, però s’han normalitzat.


Blake Lively, cancel·lada?

El que ha cridat molt l’atenció ha estat la manera en què l’actriu Lively ha promocionat la pel·lícula. En només dues setmanes, l’actriu ha protagonitzat la portada de Vogue i ha aclaparat totes les mirades amb una gira on ha lluït uns looks espectaculars. També ha llançat una línia de productes per a la cura dels cabells i també una gamma de còctels sense alcohol. 

Tot això ha provocat que molts l’acusin de fer servir la promoció d’una pel·lícula sobre violència masclista per lucrar la seva pròpia marca personal. Els seus fans no aconsegueixen entendre per què ha decidit centrar la promoció en el seu estilisme i no li ha donat importància a la violència masclista. De fet, alguns opinen que els seus actes podrien inclús romantitzar aquests fets.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: