Logotip de Adolescents.cat

Més de 150 concerts gratis: tota la programació de les Festes de Sants 2024

per Adolescents.cat, el 19 d'agost de 2024 a les 12:43

Després de les festes de Gràcia, les de Sants són una de les més esperades de l’estiu a la ciutat de Barcelona. Els carrers i les places de Sants es converteixen en escenaris durant la Festa Major, però tampoc no faltarà la cultura popular i tradicional. A continuació t’expliquem els principals atractius del programa de les Festes de Sants 2024.

Quan se celebren les festes de Sants?

Les festes de Sants 2024 se celebraran del 24 d’agost a l’1 de setembre amb el lema “Per molts Sants sempre”. Arriba després d’una de les cites més destacades de la ciutat de Barcelona, les festes de Gràcia, i també pots trobar una gran varietat de concerts, carrers guarnits i molta tradició.


Més de 150 concerts i espectacles musicals

Els carrers i les places de Sants es converteixen en escenaris durant la Festa Major, amb més de 150 concerts i espectacles musicals des del dissabte 24 d'agost fins al 31 d'agost. Serà fàcil trobar actuacions del gust de cadascú amb la varietat de gèneres musicals: pop, rock, rap, funk, soul, rumba... Hi ha opcions per a tothom! Alguns dels noms destacats són Ginestà, Ven'nus, La Karma i Miquel del Roig.

Pots consultar el llistat complet dels concerts de cada dia i la seva ubicació.


Carrers guarnits

Les comissions dels carrers guarnits de la Festa Major de Sants estan acabant d’enllestir els seus guarniments, alguns dels quals es volen mantenir en secret. Però el que totes anuncien amb orgull és que estan utilitzant material reciclat per elaborar el decorat: capses de cartó, ampolles de plàstic, brics de llet, teles i elements d’altres anys, taps de plàstic, i més. Alguns carrers ofereixen viatges al passat, mentre altres es transformen en Hogwarts, el fons marí o en el món de la sèrie ‘Bola de Drac’.

Pots consultar el mapa dels carrers guarnits de la Festa de Sants 2024

Les activitats més destacades del programa de la Festa Major de Sants

Com no podia ser d’una d’altra manera, la cultura popular i tradicional tornarà a ser molt present als carrers i places durant la Festa Major de Sants. Hi podreu veure castells, sardanes, diables i tabalers però també demostracions d’altres cultures com la xinesa o la peruana. Entre les novetats d’enguany, destaca la Cercavila pels carrers del barri que tornarà a cridar els santsencs i santsenques al Pregó d’una festa major que comença el dia de Sant Bartomeu, el 24 d’agost, i acaba l’1 de setembre.

Pots consultar el programa complet de la Festa Major de Sants 2024

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: