Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 19 al 25 d'agost

per Redacció, el 19 d'agost de 2024 a les 10:00


A punt per una nova setmana plena d’aventures i descobriments? Els astres t’acompanyen i tenen preparades moltes sorpreses per aquests dies. Tant si tens plans amb amics, com si et prepares per tornar a les rutines, aquesta setmana porta energia positiva i oportunitats per créixer. 


Sabem que us agrada llegir l’horòscop i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop d'Adolescents.cat.

♈︎ ÀRIES

Aquesta setmana et sentiràs ple d'energia i determinació. És un bon moment per enfrontar-te a aquelles tasques que has anat posposant. Podries trobar-te amb algunes tensions, però si mantens la calma, sortiràs victoriós. No deixis que la pressa t’empenyi a prendre decisions precipitades. Consell: Pren-te el temps per pensar abans d'actuar. Millor compatibilitat: Lleó.

♉︎ TAURE

Aquesta setmana, la paciència serà la teva millor aliada. Potser t’enfrontaràs a situacions que et posin a prova, però amb perseverança, aconseguiràs superar-les. És un bon moment per centrar-te en les relacions personals i donar una mica més de tu mateix als altres. Consell: Mantingues la calma davant les adversitats. Millor compatibilitat: Capricorn.

♊︎ BESSONS

Els pròxims dies seran plens de noves idees i converses interessants. Estaràs més sociable que mai, però intenta no dispersar-te massa. Aprofita aquesta energia per fer créixer les teves connexions socials, però recorda també la importància de mantenir el focus en les teves responsabilitats. Consell: Organitza’t per no perdre’t en els detalls. Millor compatibilitat: Verge.

♋︎ CRANC

Aquesta setmana, les emocions seran les protagonistes. Podries sentir-te una mica més sensible del normal, però això et permetrà connectar més profundament amb els altres. És un bon moment per resoldre malentesos i enfortir les teves relacions familiars o amb els amics més propers. Consell: No tinguis por d'expressar el que sents. Millor compatibilitat: Peixos.

♌︎ LLEÓ

Amb el Sol encara al teu signe, et sentiràs enèrgic i disposat a liderar. Aquesta setmana podries ser el centre d'atenció en moltes situacions, així que aprofita aquesta oportunitat per mostrar el teu millor costat. Tot i això, vigila amb la necessitat constant de ser el protagonista i assegura’t de donar espai als altres. Consell: Practica l’escolta activa. Millor compatibilitat: Àries.

♍︎ VERGE

Aquesta setmana estaràs més analític i crític que de costum. És un bon moment per organitzar-te i fer una ullada als teus objectius a llarg termini. També podries sentir la necessitat d'ajudar els altres, cosa que et farà sentir realitzat. No oblidis, però, de cuidar de tu mateix mentre ajudes els altres. Consell: Dedica temps a les teves pròpies necessitats. Millor compatibilitat: Taure.

♎︎ BALANÇA

Els pròxims dies seran ideals per trobar l’equilibri que tant desitges. Si hi ha hagut algun conflicte recent, aquesta setmana serà perfecta per posar-hi pau. La teva capacitat per entendre els altres estarà en el seu punt àlgid, així que aprofita per resoldre malentesos i crear harmonia al teu voltant. Consell: Busca moments de calma per a tu mateix. Millor compatibilitat: Aquari.

♏︎ ESCORPÍ

Aquesta setmana, podries sentir una intensitat emocional més gran del normal. Això et donarà una gran determinació per assolir els teus objectius, però vés amb compte de no deixar que les teves emocions et controlin. És important que trobis un equilibri entre la passió i la raó. Consell: Respira abans de reaccionar. Millor compatibilitat: Cranc.

♐︎ SAGITARI

L'aventura i l'exploració seran les teves companyes aquesta setmana. Estaràs ple de ganes de descobrir coses noves, tant a nivell personal com social. És un bon moment per provar activitats noves o planificar una escapada. No obstant això, vigila amb la impulsivitat. Consell: Planifica abans de llançar-te a noves experiències. Millor compatibilitat: Bessons.

♑︎ CAPRICORN

Aquesta setmana, la teva disciplina i esforç seran recompensats. Podries veure avenços importants en els teus projectes o en l'àmbit acadèmic. Mantingues la teva determinació, però no oblidis relaxar-te una mica també. Consell: Equilibra treball i descans per no cremar-te. Millor compatibilitat: Taure.

♒︎ AQUARI

Els pròxims dies seran ideals per connectar amb noves persones o reprendre amistats que havien quedat en segon pla. Sentiràs una gran curiositat per noves idees i formes de pensar, i això et portarà a explorar diferents perspectives. Consell: Sigues obert a les noves experiències, però no oblidis els teus valors. Millor compatibilitat: Balança.

♓︎ PEIXOS

Aquesta setmana estaràs especialment intuïtiu i creatiu. Aprofita aquest temps per dedicar-te a les teves passions artístiques o per explorar el teu costat més espiritual. Pot ser un bon moment per reflexionar i trobar respostes dins teu. Consell: Confia en la teva intuïció. Millor compatibilitat: Cranc.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: