Logotip de Adolescents.cat

Les postures sexuals que més es practiquen

per Redacció, el 17 d'agost de 2024 a les 21:00
El sexe ens aporta molts beneficis. És un analgèsic natural, ens ajuda a dormir millor, enforteix el sistema respiratori, millora la salut cardiovascular, enforteix els ossos i la musculatura, crema calories, genera plaer i benestar, ajuda a crear un vincle especial amb la parella...

Les postures sexuals han estat un tema d'interès al llarg de la història, tant per la seva influència en la satisfacció de les parelles com per la seva relació amb el benestar físic i emocional. Recentment, diversos estudis han posat el focus en com aquestes postures poden afectar diferents aspectes de la vida sexual, incloent-hi la comunicació de la parella, la creativitat a l'hora d'explorar noves experiències i la salut general.

És per això que a continuació et compartim algunes de les postures sexuals que més es practiquen:

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: