Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 17 i 18 d'agost

per Redacció, el 17 d'agost de 2024 a les 10:00


El cap de setmana s'apropa, i les estrelles ja tenen el seu missatge preparat per a tu. Tant si tens ganes de viure noves aventures com si prefereixes relaxar-te i passar temps amb els teus, l’univers et dona unes pistes per aprofitar al màxim aquests dos dies. 


Sabem que us agrada llegir l’horòscop i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop d'Adolescents.cat.

♈︎ ÀRIES

Aquest cap de setmana, la teva energia serà imparable, Àries! Tens una força interior que et fa brillar, i estaràs amb ganes de fer moltes coses. És un moment perfecte per començar nous projectes o aventurar-te en alguna activitat que sempre has volgut provar. Però, ull! No deixis que l'excés de confiança et faci precipitar. Fes una llista de tot el que vols fer i segueix un pla per no perdre’t en el teu propi entusiasme. Et portaràs millor amb: Sagitari, que sabrà seguir-te el ritme. Consell: Fes una pausa de tant en tant per pensar abans d’actuar. No tot ha de ser tan ràpid!

♉︎ TAURE

Taure, aquest cap de setmana et crida a la calma i a les relacions properes. Sentiràs la necessitat de connectar amb aquells que realment t’importen. Organitza una trobada amb amics íntims o prepara alguna cosa especial per a la teva família. Estaràs molt receptiu emocionalment, així que no tinguis por d’obrir-te i compartir els teus sentiments. Això et farà sentir més unit als teus i et donarà una sensació de pau i seguretat. Et portaràs millor amb: Capricorn, que entendrà la teva necessitat de calma i estabilitat. Consell: Aprofita per fer una mica d'introspecció i equilibrar les teves emocions.

♊︎ BESSONS

Aquest cap de setmana, Bessons, la teva curiositat estarà més activa que mai. Tindràs ganes de descobrir coses noves, conèixer gent i tenir converses interessants. És el moment ideal per sortir de la rutina i explorar noves activitats. Potser descobriràs un nou hobby o coneixeràs algú que et farà veure les coses d’una manera diferent. La teva ment serà un remolí d’idees, així que aprofita aquesta energia per inspirar-te i créixer. Et portaràs millor amb: Aquari, que compartirà el teu amor per les converses profundes. Consell: No et deixis portar per la dispersió; centra’t en un parell de coses importants i gaudeix-les al màxim.

♋︎ CRANC

Cranc, el cap de setmana t’ofereix l’oportunitat perfecta per recarregar les teves bateries emocionals. Després d’una setmana intensa, et mereixes una mica de descans. El millor pla? Una tarda relaxada amb una manta, una pel·lícula o un bon llibre. Aquest és un bon moment per cuidar-te, així que no et sentis culpable per voler quedar-te a casa. És un cap de setmana ideal per connectar amb tu mateix i deixar que les emocions flueixin de manera natural. Et portaràs millor amb: Peixos, que entendrà i compartirà el teu desig de tranquil·litat i introspecció. Consell: Dedica temps a una activitat que et relaxi completament, sigui cuinar, dibuixar o simplement descansar.

♌︎ LLEÓ

Lleó, estàs en el teu millor moment! Aquest cap de setmana estaràs radiant i ple de carisma, cosa que et farà destacar allà on vagis. És un moment excel·lent per estar amb amics, sortir de festa o organitzar alguna trobada social. Tothom vol estar a prop teu, així que aprofita aquesta energia positiva per gaudir i fer que els altres també se sentin especials. No oblidis ser generós amb els teus elogis, ja que tens la capacitat de fer que els altres es sentin valorats. Et portaràs millor amb: Balança, que apreciarà la teva llum i t’ajudarà a mantenir l’harmonia. Consell: No t'oblidis de descansar una mica i cuidar-te, perquè el teu cos també necessita una mica de pausa.

♍︎ VERGE

Verge, aquest cap de setmana és ideal per organitzar-te i posar ordre en la teva vida. Sents la necessitat de tenir-ho tot sota control, i ara és el moment perfecte per fer-ho. Pots dedicar una estona a reorganitzar la teva habitació, preparar els teus objectius per a la setmana vinent o simplement fer una mica de neteja mental. Et portaràs millor amb: Taure, que sabrà valorar el teu amor per l’organització i l’ordre. Consell: No et passis exigint-te massa; recorda deixar temps per a la diversió i la relaxació.

♎︎ BALANÇA

Balança, aquest cap de setmana l’harmonia és la teva prioritat. Vols que tothom al teu voltant estigui bé i feliç, i estàs disposat a fer el que calgui per aconseguir-ho. És un bon moment per mediar en conflictes o per planificar alguna activitat amb amics on tots us ho passeu bé. Recorda, però, que també és important pensar en tu i en el que vols. Trobar l’equilibri entre les necessitats dels altres i les teves pròpies serà clau per gaudir d’aquests dies. Et portaràs millor amb: Lleó, que aportarà una mica d’energia i diversió al teu cap de setmana. Consell: No et perdis en els problemes dels altres; dedica’t temps a tu mateix.

♏︎ ESCORPÍ

Escorpí, el cap de setmana t’ofereix l’oportunitat d’endinsar-te en les teves emocions més profundes. Potser has estat evitant alguns sentiments o pensaments, però ara és el moment perfecte per explorar-los. Tindràs l’oportunitat de transformar alguna cosa en la teva vida, sigui una relació, una situació o fins i tot a tu mateix. Deixa que la intuïció et guiï i no tinguis por d’anar més enllà de la superfície. Et portaràs millor amb: Cranc, que comprendrà la teva necessitat de profunditat emocional. Consell: Dedica temps a la reflexió personal; potser descobreixes alguna cosa nova sobre tu mateix.

♐︎ SAGITARI

Sagitari, aquest cap de setmana l’aventura està a l’ordre del dia! Tindràs ganes de sortir, explorar i viure experiències noves. És el moment perfecte per fer una excursió, conèixer gent nova o simplement fer alguna cosa que mai has fet abans. La teva naturalesa optimista i exploradora et farà gaudir de tot el que el món té per oferir-te. Aprofita aquesta energia i diverteix-te al màxim! Et portaràs millor amb: Àries, que compartirà la teva passió per l’acció i l’aventura. Consell: Recorda no deixar de banda els teus compromisos, per molt que t’atraquin les noves aventures.

♑︎ CAPRICORN

Capricorn, aquest cap de setmana et toca ser el pilar dels altres. Potser algú proper a tu necessita suport o consell, i tu estaràs allà per ajudar-lo. La teva capacitat de mantenir la calma i el cap fred en situacions difícils serà molt valorada. Però també és important que et dediquis temps a tu mateix. Després d'ajudar els altres, assegura't de tenir una mica d'espai per descansar i recarregar les piles. Et portaràs millor amb: Verge, que entendrà i apreciarà la teva fiabilitat i disciplina. Consell: No t’oblidis de delegar algunes tasques; no pots fer-ho tot tu sol!

♒︎ AQUARI

Aquari, el teu cap de setmana estarà ple d’idees innovadores i ganes de fer coses diferents. Tindràs una necessitat forta de trencar amb la rutina i fer alguna cosa única, ja sigui sol o amb amics. Aquest és un bon moment per provar alguna cosa nova o per involucrar-te en un projecte creatiu que et permeti expressar la teva originalitat. Sigui com sigui, no deixis que la monotonia t’atrapi! Et portaràs millor amb: Bessons, que compartirà el teu entusiasme per les novetats i les converses estimulants. Consell: No deixis que els altres et limitin; segueix el teu propi camí, encara que sigui diferent.

♓︎ PEIXOS

Peixos, aquest cap de setmana t'ofereix l’oportunitat de connectar amb el teu costat més artístic i espiritual. Sentiràs una forta empatia cap als altres i tindràs ganes d’ajudar o estar a prop dels que estimes. És un bon moment per involucrar-te en activitats creatives, com la música, la pintura o l’escriptura. També podries trobar benefici en la meditació o simplement en passar temps tranquil a la natura. Et portaràs millor amb: Cranc, que entendrà la teva sensibilitat i necessitat de connexió emocional. Consell: No deixis que les emocions dels altres t’afectin massa; protegeix la teva pròpia energia.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: