Logotip de Adolescents.cat

Investiguen Katy Perry pel seu videoclip a Formentera: què ha passat?

per Adolescents.cat, el 14 d'agost de 2024 a les 12:28

El govern balear ha obert una investigació per determinar si el rodatge de l’últim videoclip de Katy Perry ha causat impacte mediambiental a les dunes protegides de l'illot de s'Espalmador, a Formentera.

La polèmica està en el fet que aquest és un dels espais amb més valor ecològic de les Balears i està integrat al Parc Natural de ses Salines d’Eivissa i Formentera. La cantant va escollir aquest lloc pel rodatge de la seva darrera cançó ‘Lifetimes’.


En el vídeo, la cantant nord-americana apareix ballant i saltant en diferents indrets, entre els quals l’interior del sistema dunar de s’Espalmador. Concretament, apareix dins d’una zona delimitada per pals i cordes que indiquen que està prohibit el pas.

Davant d’aquests fets, la conselleria de Medi Natural ha dit que la productora d’aquesta gravació en cap cas va sol·licitar l’autorització necessària per poder fer el rodatge. Tot plegat no es tractaria d’un delicte contra el medi ambient, sinó una infracció per no haver demanat permís.



Katy Perry no és l'única estrella nord-americana que ha aprofitat la seva estada a Eivissa i Formentera per treballar-hi. L'actor Will Smith ha triat l'estudi d'enregistrament d'un hotel de luxe del nord d'Eivissa per enregistrar la darrera cançó. Smith ha compartit al seu compte d'Instagram, on acumula més de 70 milions de seguidors, un reel titulat “Eivissa “sunset vibes”” on apareix rapejant i cantant part de la seva cançó, amb imatges d'una posta de sol des de l'illa i en companyia d'amics.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: