Logotip de Adolescents.cat

Bad Gyal respon a les crítiques sobre el seu cos: “Per què no respecteu les decisions de la gent?”

per Redacció, el 14 d'agost de 2024 a les 19:00

Són moltes les celebritats que cada dia s’enfronten a les crítiques i opinions negatives. En moltes ocasions són referents als seus cossos i es fan a través de les xarxes socials. En el cas de les dones, de fet, sempre se les exigeix la “perfecció” i seguir el que la societat defineix com a “bellesa”.

Bad Gyal no ha estat una excepció i després de rebre milers de missatges des que es va fer coneguda, la cantant ha dit prou i ha respost durament en un vídeo. "La veritat que em fa força mandra posar-me “en plan” defensora activista per aquí. Mai ho faig", amb aquestes paraules començava el vídeo. La intèrpret va continuar parlant amb força molèstia sobre els continus comentaris que rep sense cap mena de motiu: "Són molts anys de la meva vida ja amb aquest tipus de missatges i la veritat no ho entenc", comentava.


"Respecteu, per què no podeu respectar les decisions de la gent? Avui dia cal respectar, cal entendre que la gent es canviï per superar els seus complexos i no podeu deixar de pressionar la gent per encaixar en el model de tia bona que la societat diu. Mira que sento que tinc la bellesa força normativa, que dins del que hi ha encaixo força, però, tot i això, aquest tipus de missatges és constant “, mirant directament a la càmera.
"Òbviament tinc complex del meu pit. No tinc gairebé pit. Tinc aquest complex perquè vivim a la societat que vivim. Voleu ser partícips? Ja no de mi, sinó en general, amb els complexos de la gent. , així finalitzava el vídeo per després adjuntar alguns dels missatges a què es refereix.


Aquest fenomen, conegut com a "body shaming", afecta diàriament moltes celebritats, que es veuen sotmeses a una intensa pressió mediàtica per complir amb uns estàndards de bellesa sovint inassolibles. Les xarxes socials, que haurien de ser espais per connectar amb els fans, sovint es transformen en plataformes de crítica destructiva que pot tenir greus conseqüències en la salut mental de les persones afectades.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: