Logotip de Adolescents.cat

El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 18 d'agost de 2024 a les 20:00

La setmana del 19 al 25 d'agost es presenta com un període de gran potencial per al creixement personal i les noves oportunitats. Els astres ens envien senyals clars sobre els aspectes en què hem de centrar la nostra atenció, així com els desafiaments que haurem de superar. Amb els moviments planetaris clau d'aquesta setmana, és important mantenir-nos receptius i adaptar-nos a les energies en joc.

  1. El Sol entra en Verge (23 d'agost): Aquesta setmana, el Sol fa el seu trànsit a Verge, marcant l'inici d'una fase més pràctica i analítica. L'energia de Verge ens encoratja a ser més meticulosos, a posar ordre en les nostres vides i a treballar amb dedicació en els nostres objectius. És un bon moment per revisar les nostres rutines i assegurar-nos que estem avançant cap als nostres somnis amb passos concrets.


  2. Mercuri Retrogradant en Verge (del 23 d'agost al 15 de setembre): Coincidint amb l'entrada del Sol a Verge, Mercuri comença la seva retrogradació en aquest signe. Aquesta influència pot portar alguns reptes en la comunicació i els tràmits, per la qual cosa caldrà ser especialment curosos a l'hora d'enviar missatges, signar contractes o prendre decisions importants. És una bona setmana per revisar plans i ajustar estratègies abans de continuar endavant.

  3. Mart en Verge: Mart continua la seva estada en Verge, aportant una energia enfocada en el treball i la disciplina. Aquesta influència ens motiva a ser més eficients i a dedicar-nos a les tasques que requereixen atenció al detall. És un moment ideal per posar-nos al dia amb projectes pendents i cuidar millor de la nostra salut física i mental.


  4. Lluna Creixent en Sagitari (24 d'agost): La Lluna en fase creixent a Sagitari injecta un toc d'optimisme i expansió a la setmana. Aquesta influència ens inspira a explorar noves idees, a buscar coneixements i a aventurar-nos fora de la nostra zona de confort. És un moment ideal per fer plans a llarg termini i somiar en gran.

Consells per a la setmana:

  • Àries, Lleó i Sagitari: La Lluna en Sagitari us impulsa a pensar en gran i a prendre accions cap als vostres objectius a llarg termini. No tingueu por de somiar.
  • Taure, Verge i Capricorn: Amb el Sol i Mart en Verge, és el moment perfecte per centrar-vos en els detalls i organitzar la vostra vida de manera que pugueu avançar de manera eficient.
  • Bessons, Balança i Aquari: La retrogradació de Mercuri us demana paciència i atenció extra en la comunicació. Preneu-vos el temps per revisar qualsevol detall abans d'actuar.
  • Càncer, Escorpí i Peixos: Aprofiteu l'energia pràctica de la setmana per cuidar la vostra salut i benestar, adoptant rutines que us ajudin a mantenir l'equilibri emocional.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: