Logotip de Adolescents.cat

Menstruació i estiu: l’alternativa per anar còmode a la platja o la piscina

per Redacció, el 13 d'agost de 2024 a les 21:00

Segons una enquesta realitzada per Platanomelon, un 43% de dones cis ha deixat d’anar a la platja o la piscina algun cop per tenir la regla. El 57% de les persones enquestades afirma sentir-se incòmoda amb la regla i el principal motiu és la “por a tenir pèrdues de sang”.

Anar a la platja o a la piscina amb la menstruació no sempre és agradable. Els productes més coneguts recentment, com la copa menstrual, poden facilitar aquesta activitat, però, tot i això, hi ha una alternativa que també s’ha posat de moda.


Parlem dels biquinis i banyadors menstruals, uns productes que proporcionen més tranquil·litat i que també són reutilitzables.

Té un disseny similar al de la roba interior menstrual, és a dir, la part baixa del biquini o banyador inclou un folre fer amb material absorbent que evita taques o pèrdues de sang. Acostumen a disposar de tres capes: la primera que deixa passar el líquid, la del mig que reté el flux i la tercera que és impermeable. La gràcia d’aquests productes és que tot i aquest disseny concret per a la menstruació, per fora llueix com la roba de bany tradicional.


L’únic inconvenient d’aquesta roba és que s’ha de tenir en compte el sagnat i el moment del període, ja que, depenent de la marca, pot no ser apta per a menstruacions abundants i es recomana que s’utilitzi al principi o final del període. Tot i això, els dies amb abundant menstruació es pot combinar amb algun altre producte menstrual, com la copa o el tampó, per tenir més tranquil·litat.

Com qualsevol biquini o banyador, es poden trobar a molts llocs, tant botigues físiques com per internet. Hi ha models per a tots els gustos i també preus per a totes les butxaques.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: