Logotip de Adolescents.cat

L’emotiu discurs de Miley Cyrus després de rebre el premi ‘Llegenda Disney’ amb Hannah Montana

per Redacció, el 13 d'agost de 2024 a les 19:00

Sense cap mena de dubte, Miley Cyrus ha estat una referent per a molts joves d’avui en dia. El seu paper a la sèrie de Disney Channel, Hannah Montana, va fer que tothom la conegués, però la seva música també ha estat clau. És per tot això que Miley ha rebut el premi com a ‘Llegenda Disney’, i s’ha convertit en la persona més jove en aconseguir-ho.

L’actriu i cantant ha recollit el premi en una cerimònia celebrada a Anaheim, Califòrnia. Ho ha fet entre llàgrimes i amb un discurs que ha dedicat al personatge de Hannah Montana.


“De moltes maneres, aquest premi està dedicat a Hannah i a tots els seus fans increïbles i tan lleials. A tots els que han fet del meu somni una realitat”, ha dit Cyrus.
En un moment del seu discurs també va parlar sobre els sentiments en haver participat en una sèrie de tanta magnitud: “Vaig poder provar el que podria ser la meva vida i, a partir d’aquest moment, no vaig voler fer una altra cosa. Una mica de tot això ha canviat, però al mateix temps res ha canviat en absolut. Segueixo aquí orgullosa d’haver fet de Hannah Montana”.


L’inici del seu discurs també ha estat molt comentat: “Les llegendes també s’espanten, jo tinc por ara mateix. La diferència, però, és que ho fem igualment i tothom ho pot fer. És llegendari tenir poc i fer-ho igualment, no existeix el fracàs quan ho intentes”. Amb aquest discurs, l’actriu no només celebrava el premi, sinó que també mostrava la seva faceta més humana i nostàlgica, reconeixent l’impacte que Hannah Montana ha tingut en la seva vida i en la de tants fans al voltant del món.

El missatge de la cantant va ser molt emotiu, però és que també ho va ser l’esdeveniment. I és que va començar amb un vídeo que repassava la carrera de Cyrus, des de les seves primeres passes interpretant Hannah Montana fins a la seva consolidació com una estrella internacional. Quan va acabar el vídeo de presentació la cantant Lainey Wilson va interpretar la cançó de la sèrie, ‘The Best of Both Worlds’.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: