Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 12 al 18 d'agost

per Redacció, el 12 d'agost de 2024 a les 10:00


L’estiu encara és aquí, i amb ell arriben noves oportunitats per viure grans aventures. Aquestes setmanes són ideals per somiar, descobrir i també per prendre algunes decisions importants. Mira què t’espera en aquests dies, perquè potser hi ha alguna sorpresa preparada per a tu!


Sabem que us agrada llegir l’horòscop i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop d'Adolescents.cat.

♈︎ ÀRIES

Aquesta setmana serà un remolí d'emocions per a tu, Àries. Els teus amics t'ajudaran a sortir d'alguns embolics, així que no dubtis a demanar ajuda si la necessites. Un consell: respira fons abans de prendre decisions impulsives. També podries descobrir una nova passió que et farà sentir viu com mai. Les estrelles t'aconsellen que aprofitis aquests dies per conèixer gent nova.

♉︎ TAURE

Aquesta setmana, la teva determinació i paciència et portaran a aconseguir allò que tant desitges, Taure. Sigues persistent amb els teus objectius, però no oblidis gaudir dels moments de tranquil·litat. Potser et sents una mica estressat amb tot el que tens al cap, però pren-te el temps per relaxar-te. Una tarda amb els teus amics o una escapada a la natura et faran sentir renovat.

♊︎ BESSONS

Bessons, aquesta setmana estaràs especialment comunicatiu i les teves habilitats socials estaran al màxim. És un bon moment per resoldre malentesos o per expressar els teus sentiments. Potser rebràs notícies inesperades que et faran canviar els plans, però no t'espantis, tot anirà a millor. Aprofita l'energia positiva per aprendre alguna cosa nova o per reprendre aquell hobby que havies deixat de banda.

♋︎ CRANC

El teu costat emocional estarà a flor de pell, Cranc. Això pot fer que et sentis una mica vulnerable, però també et donarà la força per connectar profundament amb els altres. La família i els amics seran el teu refugi, així que no dubtis a passar temps amb ells. Aquesta setmana, les estrelles t’animen a cuidar-te i a fer allò que realment t’ompli el cor.

♌︎ LLEÓ

El teu moment de brillar és ara, Lleó! Aquesta setmana serà espectacular per a tu, amb molts moments per destacar i demostrar el teu talent. Les estrelles et donen tota la confiança que necessites per triomfar en tot el que et proposis. No oblidis, però, ser generós amb els altres; compartir la teva llum farà que aquesta brilli encara més. En l'amor, potser hi ha algú especial que està pensant molt en tu.

♍︎ VERGE

Aquesta setmana, la teva capacitat d’organització et salvarà de més d’un problema, Verge. Tindràs l'oportunitat de posar ordre a la teva vida, tant en els teus assumptes personals com en els acadèmics. No et preocupis si sembla que tot va massa ràpid; amb calma i serenitat, aconseguiràs el que et proposis. Les estrelles t'aconsellen que et prenguis un temps per tu mateix i gaudeixis dels petits plaers.

♎︎ BALANÇA

Balança, aquesta setmana estaràs en un viatge constant cap a l'equilibri. Trobar l'harmonia entre els teus deures i les teves passions serà clau. És un bon moment per meditar sobre els teus pròxims passos i pensar en com vols que sigui el teu futur. Les relacions d’amistat prendran un paper important, així que cuida aquells que són importants per a tu. També podries rebre una sorpresa agradable de part d’un amic proper.

♏︎ ESCORPÍ

Escorpí, aquesta setmana estaràs carregat d’energia i tens totes les cartes per fer realitat els teus somnis. La passió serà el motor que et farà avançar en tot el que et proposis. No oblidis, però, mantenir el cap fred i evitar conflictes innecessaris. Una activitat creativa et podria ajudar a canalitzar tota aquesta energia. En l'àmbit sentimental, pot haver-hi moviments interessants!

♐︎ SAGITARI

Sagitari, l’aventura et crida aquesta setmana. Tindràs moltes ganes de sortir de la rutina i explorar nous horitzons. És el moment ideal per planificar una escapada o per provar alguna cosa nova. La teva curiositat et portarà a aprendre coses que no t’hauries imaginat. Però vés amb compte: no oblidis les teves responsabilitats, perquè podrien acabar perseguint-te!

♑︎ CAPRICORN

Aquesta setmana, la teva ambició serà el teu millor aliat, Capricorn. Les estrelles t’animen a posar-te metes altes i treballar per aconseguir-les. Recorda, però, que també és important desconnectar i gaudir del temps lliure amb els amics. No et sobrecarreguis i busca un equilibri entre treball i diversió. Potser rebràs una oferta interessant que no hauràs de deixar passar.

♒︎ AQUARI

Aquari, aquesta setmana les estrelles et conviden a sortir de la teva zona de confort. Potser et trobes en situacions que requereixen solucions originals, i la teva creativitat serà clau. És un bon moment per començar un projecte nou que t’apassioni. No tinguis por de seguir el teu propi camí, fins i tot si això significa allunyar-te una mica dels altres. A més, podries conèixer algú amb qui compartir idees i somnis.

♓︎ PEIXOS

Peixos, aquesta setmana podries sentir una connexió especial amb les teves emocions i amb els altres. La teva intuïció estarà a flor de pell, així que segueix el teu instint. És un bon moment per curar ferides del passat i deixar anar el que ja no t’aporta. En l'àmbit de l'amistat, podries descobrir qui són els teus veritables aliats. Les estrelles et recomanen que et prenguis un temps per a tu mateix i que et deixis portar pel corrent.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: