Logotip de Adolescents.cat

El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 11 d'agost de 2024 a les 20:00

La setmana del 12 al 17 d'agost promet ser un període d'intensitat emocional i transformacions personals gràcies a la influència dels astres. Els moviments planetaris d'aquests dies ens conviden a reflexionar sobre les nostres accions, a connectar-nos amb les nostres emocions més profundes i a preparar-nos per als canvis que es desplegaran.

  1. Lluna nova en lleó (16 d'agost): El punt àlgid de la setmana arribarà amb la Lluna Nova en Lleó, un moment poderós per iniciar nous projectes i replantejar els nostres objectius personals. Aquesta energia es presta a l'autoexpressió i a l'audàcia, motivant-nos a brillar amb llum pròpia i a perseguir els nostres somnis amb confiança.


  2. Venus retrogradant: Venus continuarà en la seva retrogradació, la qual cosa ens portarà a revisar les nostres relacions i valors. És un bon moment per reconsiderar què és realment important per a nosaltres en l'amor i les finances, i fer els ajustaments necessaris per trobar l'harmonia.

  3. Mercuri en verge: Amb Mercuri situat en Verge, la comunicació serà més precisa i detallada. Aquesta posició ens ajudarà a ser més analítics en els nostres processos mentals i a planificar amb cura els nostres pròxims passos. És una setmana ideal per organitzar-se i abordar les tasques amb eficàcia.


  4. Mart en trígon amb Urà: La connexió entre Mart i Urà aportarà una energia innovadora i imprevisible. Aquest aspecte planetari pot desencadenar canvis sobtats i oportunitats inesperades. És important mantenir-se flexible i obert a noves idees.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: