Logotip de Adolescents.cat

Els cinc uniformes dels Jocs Olímpics de París 2024 que et sorprendran

per Redacció, el 9 d'agost de 2024 a les 13:00

La inauguració dels Jocs Olímpics de París 2024 va ser un dels esdeveniments més importants de l’any. Les delegacions olímpiques dels diferents països van desfilar amb els vaixells pel riu Sena, i ho van fer amb les seves equipacions corresponents. Alguns d’aquests uniformes han estat molt comentats a les xarxes socials i s’han convertit en un referent de la moda, de fet s’ha arribat a dir que alguns són dels més bonics dels últims anys.

  1. Mongòlia

El disseny és de la marca Michel&Amazonka i a les xarxes socials sembla que ha estat el guanyador dels jocs. Aquest uniforme està ple de simbolisme i el que més crida l’atenció és el ‘Soyombo’: format per un foc, un sol, dos rectangles horitzontal, dos rectangles verticals i pel taijitu, que simbolitza la vigilància. Tots ells tenen un significat d'honestedat, justícia, unitat o força, atributs necessaris per a ser un bon/a atleta.


  1. Haití

Aquest uniforme tampoc no ha passat desapercebut, i està format pe runa àmplia gamma de colors que representen una barreja entre la bellesa, força i artesania. Aquests colors es veuen sobretot en la part inferior, a la faldilla i els pantalons que estan decorades per l’artista Philippe Dodard i és un vestit altament sostenible.

  1. Canadà

Aquesta roba està confeccionada per la coneguda marca esportiva Lululemon i van consultar a 19 atletes olímpics de 14 esports diferents per saber quin disseny era millor. Tots aquests uniformes, doncs, s’han fet tan còmodes com sigui possible i inclouen elements que es poden adaptar a alguns canvis com ara la pluja.


  1. El Salvador

El vestit d'El Salvador ha estat dissenyat per Andrea Ayala, qui al seu torn ha comptat amb la col·laboració de la catedràtica Frida Larios, especialitzada en glifs maies i nàhuatl. Van tenir la idea de representar la figura d’un jaguar. En la cultura nàhuatl, aquest animal de front representa un guerrer, i de costat un cel estrellat, per les seves taques. 

  1. Irlanda

L’uniforme irlandés es caracteritza pel seu simbolisme i la seva sostenibilitat. Estan dissenyats per Laura Weber i també es van fer tenint en compte els teixits més còmodes i sostenibles pels esportistes. L’estètica de l’uniforme és un blanc nítid molt elegant amb unes fines línies amb la bandera irlandesa.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: