Logotip de Adolescents.cat

El Dia Internacional de l’orgasme femení: les 5 millors postures per celebrar-ho

per Redacció, el 8 d'agost de 2024 a les 21:00

Aquest dijous 8 d’agost se celebra el Dia Internacional de l’Orgasme Femení, una cita que té com a objectiu defensar la igualtat en el plaer i fomentar el coneixement perquè totes les dones puguin gaudir de la sexualitat.

Es diu que a Espanya, el 67% de les dones té dificultats per arribar a l’orgasme, mentre que en els homes aquest percentatge és del 33%. De fet, aquest dia se celebra des del 2006 i té el seu origen al Brasil quan un regidor, José Arimateia Dantas Lacerda, es va interessar per un estudi que deia que el 28% de les dones de la regió no eren capaces d’arribar a l’orgasme. El regidor va pensar que les dades demostraven una desigualtat i un problema de salut pública.


Les dades actuals demostren que encara avui en dia hi ha molta diferència pel que fa a la sexualitat femenina i la masculina i, per això, aquest dia internacional encara es continua celebrant.

Les cinc millors postures per aconseguir un orgasme femení més intens

Triar una postura o una altra a l’hora de mantenir sexe pot marcar la diferència, però és que hi ha algunes postures que permeten que les persones amb vagina tinguin un orgasme molt més plaent. Recorda que cada persona és un món i que no a totes els agraden les mateixes postures, així que des d’Adolescents t’ensenyem cinc postures sexuals que potser encara no has provat i avui pot ser un bon dia per fer-ho.



 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: