Logotip de Adolescents.cat

Taylor Swift cancel·la els seus concerts a Viena per amenaça d'atemptat terrorista

per Redacció, el 8 d'agost de 2024 a les 12:00

Els concerts de la cantant Taylor Swift de Viena s’han hagut de cancel·lar. El motiu ha estat l’amenaça d’un atemptat terrorista i és que la policia ha detingut dos homes sospitosos d’estar preparant un atemptat terrorista. 

Es tracta d’un ciutadà austríac de 19 anys que la policia ha arrestat a la ciutat de Ternitz, a uns 70 quilòmetres de la capital d’Àustria. Les autoritats asseguren que el jove s’havia radicalitzat a través d’internet i havia fet un jurament de lleialtat a Estat Islàmic. L’altre jove ha estat detingut hores més tard a Viena.


Els acusats havien realitzat preparatius concrets per dur a terme un atemptat terrorista, segons els primers indicis relacionats amb els objectes que es van trobar quan va detenir el primer jove. No s’ha donat més informació al respecte, només que s’ha obert una investigació.

En aquest context, l’agència promotora, Berracuda Music, ha cancel·lat els tres concerts que la cantant Taylor Swift tenia programats per avui dijous, divendres i dissabte a la ciutat. Totes les persones que tenien entrades rebran un reemborsament en un termini de deu dies, segons ha informat la mateixa promotora. “Els concerts de The Eras Tour de Taylor Swift a Viena han estat cancel·lats degut a la confirmació d’un pla d’atac terrorista”, deien en un comunicat. “Amb aquesta confirmació, no tenim una altra opció que cancel·lar els tres xous programats per la seguretat de tothom”, conclouen.


El novembre de 2020 Viena va patir un atac terrorista en el qual van morir quatre persones. El desembre passat les autoritats van detenir a quatre sospitosos de planejar un atac a la catedral de Sant Esteve, al centre de la ciutat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: