Logotip de Adolescents.cat

S’enamoren, trenquen i guanyen junts l’or als JJOO: la història d’aquests tenistes

per Redacció, el 7 d'agost de 2024 a les 19:00

Segurament has sentit algun cop allò de no barrejar amor i feina, doncs la història d’aquests dos tenistes és probablement una excepció. Els esportistes Katerina Siniakova i Tomas Machac han estat junts des de 2021, tant en la vida amorosa com en els dobles mixtos de tenis.

La parella va tallar poc abans de començar els Jocs Olímpics de París 2024, però això no els va afectar en l’esport i van decidir competir com a parella a la categoria de dobles mixtos. Així ho va anunciar la tenista unes setmanes abans de la cita esportiva. “És un tema privat, però per suposar que jugarem junts. Som professionals”, deia Siniakova.


La seva història s’ha fet famosa arreu i és que tots dos han aconseguit l’or en la categoria conjunta i la foto de tots dos celebrant-ho s’ha fet viral.

Aquesta relació personal ha captivat les xarxes socials, on no deixen de destacar que, amb tot aquest context, la seva victòria és entranyable. Durant el partit van celebrar un dels punts amb un petó als llavis, cosa que va generar especulacions sobre una possible reconciliació. Tot i això, cap dels dos ho han ni confirmat ni desmentit.

Katerina Siniakova, amb 28 anys, acumula nou títols de Grand Slam a més de l’or olímpic que va aconseguir a Tòquio 2020 juntament amb Barbora Krejcikova. Tomas Machac, de 23 anys, ha aconseguit la seva primera medalla olímpica a París.

No és l’única imatge entranyable que ens deixen els Jocs Olímpics. La jugadora de bàdminton Ya Qiong, qui va aconseguir l’or en aquesta categoria, era sorpresa per la seva parella, Li Yuchen. Durant la celebració de l’or, el jove s’agenollava i li demanava matrimoni. Quiong va respondre que sí i el moment ja s’ha fet viral.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: