Logotip de Adolescents.cat

Manga Barcelona posa a la venda les entrades de la 30a edició: aconsegueix un descompte

per Redacció, el 11 d'agost de 2024 a les 10:00

El saló del Manga de Barcelona ja s’ha convertit en una cita obligatòria a la ciutat. La cultura otaku, encapçalada pel manga i l’anime, s’ha globalitzat, deixant de banda la idea de nínxol adolescent que l’ha acompanyat durant molts anys. El Manga Barcelona ha sigut testimoni i al mateix temps part activa en aquesta evolució.

Del 5 al 8 de desembre de 2024 es viurà la 30a edició als pavellons 4, 5, 6 i 7 de Fira Barcelona Gran Via. En una ocasió tan especial com aquesta era necessari comptar amb un cartell a l’alçada de les expectatives, i és que el Manga Barcelona ha anunciat que l’autor del cartell de la 30a edició és un dels és un dels mangaka més aclamats de les últimes dècades: Naoki Urasawa. 


No és l’única sorpresa, enguany s’ha creat el Manga Festival, una iniciativa que reuneix fins a 8 autors/autores de manga que visitaran la capital catalana. Així doncs, podrem comptar amb Kamome Shirahama (Atelier of Witch Hat), Yuka Fujikawa (Mushoku Tensei), Aka Akasaka (Oshi no Ko), Mengo Yokoyari (Oshi no Ko), Shinichi Ishizuka (Blue Giant), Number 8 (Blue Giant), Juan Albarrán (Matagi Gunner) i Agasawa Kocha (Tú y yo somos polos opuestos).
Pel que fa a l’Auditori Manga Barcelona, espai on es projecten diferents pel·lícules i sèries d’anime, per ara es poden confirmar les projeccions de Blue Giant i la nova pel·lícula del Detectiu Conan: The Million Dollar Pentagram, que es projectarà en català.


Com aconseguir un descompte? 

La venda de les entrades ja estan disponibles. L’entrada general té un cost de 17€, però només si ets titular del Carnet Jove de Catalunya, pots comprar la teva entrada general per 15€

Pels titulars de Carnet Jove de fora de Catalunya podeu comprar sol·licitant el codi promocional després d'identificar-vos amb el DNI/NIE o número de Carnet Jove del teu país aquí.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: