Logotip de Adolescents.cat

Les aplicacions que et facilitaran el viatge aquest estiu

per Redacció, el 5 d'agost de 2024 a les 12:00

L’estiu és sinònim de vacances, de viure noves aventures per tot el món i descobrir altres cultures. Sovint la planificació i la gestió dels detalls del viatge poden ser complicades, aquí és quan la tecnologia es pot convertir en el teu millor aliat. Hi ha algunes aplicacions que et poden facilitar l’organització de viatges.

Des de la cerca de vols barats fins a la reserva d’hotels d’última hora, algunes aplicacions s’han convertit en imprescindibles pels viatgers. N'hi ha algunes que són més conegudes, però hem fet una selecció de les eines que et facilitaran el teu viatge. Algunes et permeten estalviar diners i temps, però d’altres t’ajuden a explorar el lloc que visites amb més comoditat. 


Aplicacions per trobar vols econòmics

  1. Skyscanner: Aquesta aplicació és imprescindible per trobar vols barats. Skyscanner cerca entre milers de companyies aèries i comparadors de preus per oferir-te les millors ofertes disponibles. També pots configurar alertes de preus per al teu destí preferit.

  2. Hopper: Hopper utilitza un algoritme per predir el millor moment per comprar bitllets d'avió. A més de mostrar-te els preus actuals, l'aplicació et recomana si és millor comprar ara o esperar una mica.


Aplicacions per buscar hotels

  1. Booking.com: A més de ser una excel·lent eina per reservar amb antelació, Booking.com també té una secció de descomptes d'última hora, ideal per als viatgers espontanis.

  2. HotelTonight: Si necessites un lloc on allotjar-te a última hora, HotelTonight t'ofereix descomptes increïbles en hotels de qualitat. L'aplicació és fàcil d'usar i mostra les millors ofertes disponibles per a la nit mateixa o per a les properes setmanes.

Aplicacions per no perdre la maleta

  1. Tile: Amb Tile, pots fer un seguiment de la teva maleta en temps real. Aquest petit dispositiu es col·loca dins la maleta i, mitjançant una aplicació al teu telèfon, pots saber on es troba en tot moment.

  2. LugLoc: LugLoc és una altra opció popular per rastrejar l'equipatge. Utilitza tecnologia GSM per localitzar la teva maleta arreu del món, donant-te tranquil·litat durant el viatge.

Aplicacions per fer les millors fotos

  1. ShotHotspot: ShotHotspot és una eina específica per trobar els millors llocs per fer fotos. L'aplicació utilitza dades geogràfiques i fotos compartides per altres usuaris per mostrar-te els punts més populars per a la fotografia.

Aplicacions de mapes sense connexió

  1. Maps.me: Aquesta aplicació és imprescindible per a aquells que viatgen a llocs amb connexió limitada. Maps.me permet descarregar mapes detallats de qualsevol part del món i utilitzar-los sense necessitat de connexió a Internet.

Aplicacions de convertidors de moneda

  1. XE Currency: XE Currency és una de les aplicacions de conversió de moneda més fiables. Proporciona tipus de canvi en temps real i permet guardar els últims tipus de canvi per accedir-hi sense connexió.

  2. Currency Converter Plus: Aquesta aplicació no només converteix monedes, sinó que també té una calculadora integrada per fer càlculs ràpids i senzills mentre estàs de viatge.

Aplicacions per traduir

  1. Google Translate: Google Translate és una eina potent per a la traducció instantània de textos i converses. L'aplicació també permet descarregar idiomes per utilitzar-los sense connexió, la qual cosa és ideal per a viatgers en zones amb cobertura limitada.

  2. iTranslate: iTranslate ofereix traduccions en més de 100 idiomes i inclou funcions com la traducció de veu i la possibilitat de descarregar idiomes per a ús offline. A més, la seva interfície és intuïtiva i fàcil d'usar.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: