Logotip de Adolescents.cat

Vigila què poses a la maleta: els països on les joguines sexuals estan prohibides

per Redacció, el 1 d'agost de 2024 a les 21:00

A l’estiu arriba el moment de fer maletes. Et trenques el cap pensant quins looks, banyadors o sabates portaràs. Però hi ha una cosa que tens clara: vols portar les teves joguines sexuals. Doncs vigila perquè hi ha alguns països on no està permès entrar amb aquests objectes. T’expliquem quins són!

Tailàndia. En aquest país està prohibida la venda o la posició de joguines sexuals. De fet, si t’enxampen pots enfrontar-te a fins a 3 anys de presó i una multa de 1.600 euros. A Bangkok, la venda il·legal és molt freqüent per la policia acostuma a detenir a molts contrabandistes.


Aràbia Saudí. Totes les joguines sexuals, objectes semblants i llibres, revistes o vídeos no poden entrar al país. De fet, tampoc s’accepten articles que siguin semblants a les joguines sexuals com ara els que fan massatges.

Índia. En aquest cas no estan prohibits del tot, els pots fer servir a casa teva, però no es permet exposar-los en una botiga, per exemple o compartir fotos a internet. Per això, portar una joguina a la maleta està prohibit en aquest país.


Maldives. Un dels llocs turístics més sol·licitats per la lluna de mel, però vigileu que també estan prohibits. Es consideren pornografia i el més probable és que te’ls treguin a l’aeroport, però existeix la possibilitat que et retornin al teu país.

Vietnam. Si troben una joguina a la teva maleta te la confiscaran immediatament. El sexe encara es veu com un tabú en aquesta societat, però la compra i la venda d’aquests objectes és un negoci en auge.

Estats Units. Sí, sembla estrany, però existeixen lleis molt estrictes en alguns estats d’aquest país. A Alabama, la compra i venda de productes eròtics és il·legal (excepte per raons mèdiques), però no és il·legal posseir joguines sexuals. A Texas, les joguines sexuals no estan prohibides i la seva compra i venda també és completament legal. Tanmateix, existeix una llei que estableix que no pots tenir més de 5 joguines sexuals en la teva possessió, així que et recomanem no portar-te tot el teu repertori.

Tot i que en moltes parts del món s'està avançant cap a una major acceptació de la diversitat sexual i la llibertat personal, hi ha regions on les joguines sexuals continuen sent tabú i il·legals. Les raons per aquestes prohibicions sovint reflecteixen les normes culturals, religioses i morals de cada societat, creant una dicotomia entre la creixent demanda d'aquests productes i les barreres legals existents.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: