Logotip de Adolescents.cat

Kàrting, paintball o ràfting: gaudeix d’activitats a l’aire lliure amb descomptes

per Redacció, el 3 d'agost de 2024 a les 12:00

Amb l'arribada de l'estiu, molts cerquen maneres emocionants i divertides de passar temps a l'aire lliure. Afortunadament, les opcions són variades i atractives per a tots els gustos i edats. Entre les activitats més populars destaquen els kàrtings, els paintball i els parcs d’aventura, que ofereixen experiències úniques i plenes d'adrenalina.

Les activitats són perfectes per a l’estiu i permeten desconnectar de la rutina diària, gaudir del contacte amb la natura i millorar el benestar general. A més, són bones opcions per passar una bona estona amb els amics i amigues, elements indispensables de l’estiu.


A més, si ets titular del Carnet Jove pots aprofitar els vals de lleure del teu Pack Jove 24. T’expliquem quins són els avantatges!

Kàrtings: La velocitat al teu abast

Els kàrtings són una opció ideal per als amants de la velocitat i la competició. Aquest esport permet viure l'emoció de la conducció a alta velocitat en circuits dissenyats específicament per oferir seguretat i diversió. Hi ha nombrosos circuits arreu del territori català que ofereixen sessions per a individuals, grups i fins i tot competicions.


Paintball: Estratègia i treball en equip

El paintball és una activitat que combina estratègia, treball en equip i molta diversió. Equipats amb marcadors de paintball, els participants es divideixen en equips i competeixen en diferents escenaris naturals o urbans per aconseguir objectius com capturar la bandera o eliminar l'equip contrari. 

Parcs d’Aventura: Diversió entre els arbres

Els parcs d’aventura són una altra opció excitant per gaudir de la natura. Aquests parcs ofereixen circuits d'obstacles suspesos entre els arbres, amb tirolines, ponts penjants i altres desafiaments que posaran a prova l'equilibri, la força i el coratge dels participants. Adaptats per a diferents nivells d'habilitat i edat, els parcs d’aventura són ideals tant per a nens com per a adults que busquen una experiència diferent i emocionant. 

Aquests són només alguns exemples dels descomptes que pots fer servir gràcies al Carnet Jove, també hi ha opcions en submarinisme o túnels de vent. Consulta el llistat complet.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: