Logotip de Adolescents.cat

La teoria del tovalló en un bar: la prova per saber si sou la parella perfecta

per Redacció, el 31 de juliol de 2024 a les 19:00

En les darreres setmanes s’ha fet viral una teoria que posa a prova la compatibilitat que hi ha entre tu la teva parella. Es tracta de la teoria del tovalló i diuen que és la clau per saber si sou la parella perfecte o no.

Com funciona? La teoria és d’allò més senzill i mesura l'afinitat de la parella segons la quantitat de tovallons que fa servir una i l’altra en la relació. És a dir, segons aquesta teoria, és una parella ideal quan un dels membres fa servir molts tovallons a l’hora de menjar i les té totes arrugades per la taula, mentre que l’altra només en fa servir una i la té perfectament col·locada al costat.


@joel.zug20 Jajaja yo solo uso una 🤭🤭#teoriadelasservilletas ♬ sonido original - Delirios y Barbaries

És una teoria de parella que circula per les xarxes socials i que s’ha fet viral, però hi ha d’altres similars com la que apareix en el primer capítol de ‘How I meet your mother’. Parla de la teoria de les olives i diu que perquè una parella funcioni a una li han d’encantar les olives mentre que l’altra les odia del tot.

Com qualsevol altre mètode que es pot viralitzar a les xarxes socials, és només una suposició, però és cert que molts usuaris han confirmat que existeixen aquestes diferències en les seves relacions.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: