Logotip de Adolescents.cat

Què és la tècnica del 9 que promet intensificar els orgasmes?

per Redacció, el 30 de juliol de 2024 a les 21:30

Existeixen moltes tècniques i jocs per allargar el nostre paler al llarg de les relacions sexuals. Veure el sexe com un “tràmit” per arribar a l’orgasme pot ser un error, gaudir del camí per arribar al clímax és el que millora les relacions sexuals.

Entre les tècniques que hi ha destaca la del 9, que té com a objectiu allargar aquest moment del clímax. Primer de tot cal entendre que allargar el moment del clímax és sinònim d’aconseguir un orgasme més gran. A més, aquesta tècnica també es pot fer quan estàs sol/a, per exemple amb una joguina sexual.


La tècnica consisteix a realitzar diferents tipus de penetracions que juntes sumin nou i que realitzem en diferents seqüències, és a dir, set penetracions poc profundes en què només introduirem la punta de la joguina o el gland del penis, i dues penetracions més profundes. En total sumen 9. Després se segueix amb una altra suma de nou, aquest cop amb sis penetracions més superficials i tres més profundes. Així fins a anar augmentant amb la següent suma i fins que les nou penetracions siguin més profundes.

D’aquesta manera el que es fa és controlar més l’excitació i anar en augment. Però el més important és no deixar-se emportar per l’excitació i passar per cada una de les sèries fins a completar la seqüència completa. Sense saltar-se cap pas. I així s’augmenta l’excitació, i per tant s’aconsegueix un augment més gran.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: