Logotip de Adolescents.cat

T’agradaria ser el protagonista de l’anunci del Carnet Jove? T’expliquem com fer-ho

per Redacció, el 26 d'agost de 2024 a les 18:00

Vols sortir a la campanya publicitària del Carnet Jove 2025? Doncs ara tens una oportunitat, no cal que tinguis unes grans habilitats interpretatives com avançades i els passos per fer-ho són molt senzills.

L'objectiu del càsting Carnet Jove és promoure la participació activa entre les persones titulars del carnet, donant-vos l'oportunitat de participar en una activitat que alhora us permetrà gaudir d'una experiència dins el món de l'actuació en l'àmbit de la publicitat.


Volen que siguis tu mateix/a, ja que busquen diversitat i naturalitat, i no cal tenir cap habilitat especial per participar, ni experiència davant la càmera. Volen que siguis tal com ets!

La campanya publicitària de l'any 2025, s'emetrà a diversos mitjans de comunicació de Catalunya durant el primer trimestre de l'any com ara, televisió, ràdio, xarxes socials, internet, cartelleria o fins i tot als cinemes.


Quines persones poden participar?

Per poder participar només cal ser titular del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya i tenir entre 12 i 30 anys. Si no el tens, és molt fàcil i només cal seguir els passos que indiquen al web.

Els/les menors de 16 anys necessiten una autorització del pare, mare o tutor/a legal per participar.

Quan em puc inscriure?

El termini per inscriure’s al càsting del Carnet Jove és del 26 d’agost fins al 16 de setembre de 2024. Durant la primera setmana d’octubre es contactarà amb les 240 persones preseleccionades i les proves finals es faran entre el 4 i el 14 d’octubre.

Com funciona el càsting?

El càsting es divideix en dues fases: una virtual i una altra presencial.

  1. Fase virtual. Cal fer el registre al web connecta’t del Carnet Jove a aquest enllaç penjada a la secció “Sorteigs”.

    1. Després hauràs d’inscriure’t a la plataforma de l’agència on hauràs de penjar les teves fotografies i fins a dos vídeos.

  2. Fase final presencial. Es convocarà a cadascuna de les persones preseleccionades a una prova final i presencial, que tindrà lloc a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Terres de l’Ebre. Quan es contacti amb aquestes persones ja se’ls informarà del lloc i l'hora exacte.

  3. Finalment, un cop celebrada la fase final es decidiran fins a 30 participants per protagonitzar els diferents rols de la campanya publicitària del Carnet Jove 2025.

Com han de ser les fotos i els vídeos?

Has de penjar dues o tres fotografies que et defineixin. Poden ser selfies o fotos que t’hagi fet algú. Això sí, ha de ser en format JPEG i que no superin els 20Mb.

Pel que fa als vídeos, es poden filmar amb qualsevol dispositiu i en vertical o horitzontal. El primer ha de ser una presentació de tu mateix/a (1 minut aproximadament i sense editar) i  el segon un vídeo lliure per conèixer-te una mica millor (entre 30 i 2 minuts i es pot editar).

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: