Logotip de Adolescents.cat

Les fantasies sexuals més comunes

per Redacció, el 27 de juliol de 2024 a les 21:30

Les fantasies sexuals són pensaments o imaginacions que involucren activitats sexuals. Poden ser visuals, auditives, o simplement imaginaris. És una part normal i natural de la sexualitat humana, que ens permet explorar els nostres desitjos i preferències en un espai segur i privat.

De fet, sovint, les fantasies poden augmentar l'excitació i millorar l'experiència sexual, tant en solitari com en parella. Poden servir com una forma d'escapar de la rutina diària i explorar mons i situacions diferents.


La majoria de les persones tenen fantasies sexuals. A més, la diversitat d'aquestes fantasies és immensa i pot variar molt d'una persona a una altra. No hi ha "fantasies correctes" o "incorrectes", sempre que no impliquin danyar a altres persones o a un mateix.

Les cinc fantasies sexuals més comunes

  1. Un trio


Una de les més comunes és fer un trio. No importa la identitat de gènere ni l'orientació sexual, molta gent desitja provar de fer un trio o, els que tenen més sort, desitgen repetir-ho.

  1. Tenir sexe en públic

Es pot tenir sexe en molts llocs de la casa o des d'on sigueu, però amb privacitat. És el que es fa la majoria de vegades i el que fa la majoria de gent, però a vegades, per trencar la rutina i escalfar-nos una mica més, volem provar nous llocs: la cuina, el llit dels nostres pares, el menjador, etc. i, fins i tot, fer-ho en llocs públics, com podria ser l'ascensor o uns emprovadors o banys públics. 

  1. BDSM

Sentir dolor o humiliació i donar dolor i humiliació és un desig que molta gent té, però que no tots s'atreveixen a dir en públic. Per sort, cada cop més es va trencant el tabú i és una pràctica que està més acceptada. Això sí, si la portes a terme és molt important que coneguis les seves regles i que hi hagi consens i consentiment.

  1. Amb gent famosa

Òbviament, una altra de les fantasies sexuals més comunes és tenir sexe amb persones famoses i que ens agraden molt. També pot ser el nostre crush o algú que simplement ens atrau sexualment.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: