Logotip de Adolescents.cat

Els consells que pots seguir si mai no has tingut un orgasme

per Redacció, el 25 de juliol de 2024 a les 21:30

No aconsegueixes tenir un orgasme? Et costa tenir-los durant les relacions sexuals? Primer de tot, no et preocupis, només un 10% de les dones pot arribar a tenir un orgasme sense dificultats durant les relacions sexuals. 

A partir d’això i, tot i que cada persona és un món, existeixen algunes recomanacions que pots tenir en compte si tens problemes per arribar a l’orgasme.


  1. Coneix-te millor

Entendre com respon el teu cos és essencial. Dedica temps a explorar les teves zones erògenes, de manera segura i respectuosa. La masturbació pot ser una forma saludable de descobrir què t’agrada i com t’agrada. Recorda que conèixer-te a tu mateix és el primer pas per millorar la teva experiència sexual.

  1. Si tens parella, parla-ho

La comunicació és clau en qualsevol relació sexual. Parla amb la teva parella sobre el que t’agrada i el que no. Expressar els teus desitjos i necessitats pot ajudar a crear un ambient de confiança i millorar la connexió entre ambdós. No tinguis por de compartir els teus sentiments i buscar junts el que funciona per a tots dos.


  1. No et pressionis

L’orgasme no hauria de ser l’únic objectiu. Centra’t a gaudir del moment i en sentir-te a gust. La pressió pot fer que et sentis ansiós i això pot dificultar l’orgasme. Relaxat i deixa que les coses flueixin de manera natural.

  1. Aprèn a relaxar-te

La relaxació és fonamental per al plaer. Si estàs tens o estressat, pot ser més difícil arribar a l’orgasme. Prova tècniques de relaxació com la respiració profunda, el ioga o la meditació per ajudar-te a estar més tranquil durant els moments íntims.

  1. Ajuda professional

Si sents que la manca d’orgasme et preocupa, considera parlar amb un professional de la salut. Un terapeuta sexual o un metge especialitzat pot oferir-te orientació i suport personalitzat. No hi ha res de dolent en buscar ajuda si sents que la necessites. El teu estat emocional influeix en la teva vida sexual. L’autoestima i la confiança en un mateix són importants per gaudir del sexe. Treballa per sentir-te bé amb tu mateix i mantenir una actitud positiva.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: