Logotip de Adolescents.cat

Oques Grasses, Figa Flawas i Stay Homas, entre les propostes musicals de la Mercè 2024

per Redacció, el 24 de juliol de 2024 a les 11:00

Encara falta temps perquè Barcelona celebri les festes de la Mercè, però ja s’han anunciat les propostes musicals d’aquest 2024. Un centenar d’artistes actuaran entre els 14 punts de la ciutat que ompliran els carrers del 20 al 24 de setembre.

Al programa hi ha grups del panorama català com Oques Grasses, Figa Flawas, Stay Homas, Maria Jaume, Mama Dousha, Guillem Roma, los Ganglios, Ginestà, Buhos o Els Catarres, i fins a un centenar de concerts durant les festes.


Entre les novetats d’enguany, un nou escenari a la plaça de Catalunya per als concerts del BAM els dies 20, 21 i 23, i la repetició, un any més, de nits de concerts al carrer de Menéndez y Pelayo, al districte de Les Corts. En total la ciutat tindrà catorze escenaris amb programació musical en els quals podrem veure en directe més de 140 artistes i col·lectius musicals. El Moll de la Fusta no acollirà concerts aquesta edició de la Mercè per la celebració de la Copa Amèrica.

De la programació de Música Mercè, destaquen dos concerts de gran format que reten homenatge al 50 aniversari de la inauguració de la Sala Zeleste del carrer Argenteria, i un segon que explora la història i les músiques i les danses d’arrel que arriben fins a l’actualitat i que té la participació de més de cinquanta artistes com Judit Neddermann, Raúl Rodríguez, Momi Maiga o Anna Ferrer.



Pots consultar aquí tots els artistes, horaris i dies dels concerts de la Mercè 2024 ​​
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: