Logotip de Adolescents.cat

Marta Díaz, nova relació amb un jugador del Barça? Tots els detalls

per Redacció, el 23 de juliol de 2024 a les 17:00

Cada cop són més els rumors que relacionen la influencer Marta Diaz amb un nou amor. Tot i que no hi ha cap confirmació oficial alguns periodistes i tiktokers del cor creuen que hi ha alguna cosa entre ells dos.

Després de la final de l'Eurocopa el passat diumenge, els rumors d’una relació entre Marta Díaz i Ferran Torres, jugador del Barça no han parat de créixer. Díaz va anar a la final de la competició juntament amb Alice Campello, dona del capità de la selecció, Álvaro Morata. Segons el tiktoker Javi Hoyos, també van anar a la festa de celebració i alguns testimonis asseguren que Marta Díaz i Ferran Torres van tenir una molt bona connexió.


Des de llavors el tiktoker no perdia la pista a aquesta possible relació va veure com, unes hores després de la celebració, Marta Díaz seguia per Instagram a Ferran i alguns dels seus amics més íntims i companys d’equip, com Pedri.
Semblava doncs que la primera trobada entre ells dos havia anat molt bé i ara tot apunta que han tingut una segona trobada.


El lloc ha estat el concert del Karol G a Madrid. Marta Diaz assistia per segon cop consecutiu al concert de la cantant, justament el mateix dia on també havia assistit Ferran Torres. Sospitós? Doncs sembla que tot estava calculat al mil·límetre, segons ha assegurat Javi Hoyos.

Què ha passat amb el youtuber Plex?

Ferran Torres no és l'única celebritat amb qui es relaciona la vida amorosa de Marta Díaz. Molts rumoregen sobre una relació amb Plex, a qui va estar donant suport durant la Velada del Año IV. De fet, des dels premis Ídolo ja es comentava aquesta nova parella, ja que persones com Malbert, els van veure més junts del normal.

@javihoyosmartinez Marta Díaz y Ferrán Torres, pillados en el concierto de Karol G. ¡Ah y por cierto! Marta Díaz nos engañó con su #cambiodelook: ¡ERA UNA PELUCA! #martadiaz #ferrantorres #santiagobernabeu #karolg ♬ sonido original - JaviHoyos

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: