Logotip de Adolescents.cat

Vols aconseguir descomptes arreu d'Europa? T'expliquem com fer-ho

per Redacció, el 27 de juliol de 2024 a les 14:00

Aquest estiu tens ganes de fer plans divertits i interessants amb els teus amics? Doncs si ets titular del Carnet Jove pots aconseguir descomptes per viure experiències europees increïbles.

El Carnet Jove és present a 36 països a tota Europa amb més de 6.000.000 milions de titulars i més de 60.000 avantatges i descomptes. És, per tant, una eina bàsica per fomentar i facilitar la teva mobilitat internacional, la descoberta d’altres realitats i t’ofereix, a més, la possibilitat de descobrir i col·laborar en nous projectes i propostes d’àmbit europeu.



A més, el Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya forma part de l'Associació Europea del Carnet Jove, EYCA, la qual està integrada per més de 60 organitzacions repartides en més de 30 països europeus.
L'homologació del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya per part d'EYCA, t'ofereix la possibilitat de gaudir de desenes de milers d'avantatges a totes les comunitats autònomes de l'estat espanyol i als més de 30 països europeus adherits al programa "European Youth Card". 


Consulta aquí els països on és vàlid el teu Carnet Jove.

D’altra banda, amb el Carnet Jove, també pots tenir avantatges des de Catalunya en l’àmbit Internacional com ara: assegurances mèdiques i de viatge, cursos d’idiomes aquí i a l’estranger, transport, turisme i allotjament per estudiants!

Consulta aquí els descomptes del Carnet Jove Internacional.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: