Logotip de Adolescents.cat

Està a Netflix i és la minisèrie romàntica ideal pel cap de setmana

per Redacció, el 27 de juliol de 2024 a les 11:00

Aquest cap de setmana, prepara't per submergir-te en una història d'amor única i emotiva amb la minisèrie ‘One day’. Inspirada en la novel·la homònima de David Nicholls, aquesta producció promet captivar els cors dels espectadors amb la seva trama commovedora i personatges entranyables.

La novel·la no va tenir molt d’èxit, però l’adaptació que es va fer el 2011 al cinema va ser un boom inesperat. Anne Hathaway i Jim Sturgess van protagonitzar aquesta adaptació de nom homònim, que a partir d'aquí es va convertir en un fenomen mundial. Com no podia ser d’una altra manera, Netflix ha recuperat la història d’amor i ha fet una minisèrie amb el mateix nom.


‘One day’ segueix la vida d'Emma i Dexter, dos joves que es coneixen el 15 de juliol de 1988, el dia de la seva graduació universitària. Des d'aquell moment, la sèrie ens porta en un viatge per les seves vides, revelant-nos com evoluciona la seva relació al llarg dels anys. Cada episodi se centra en el mateix dia, però en anys diferents, mostrant com les seves vides s'entrellacen i com l'amor, l'amistat i les oportunitats perdudes marquen els seus camins.

"One day" no és només una història d'amor, sinó també una reflexió sobre les decisions que prenem, les segones oportunitats i la manera com el destí pot canviar les nostres vides de formes inesperades. La sèrie et farà riure, plorar i, sobretot, et farà pensar en les persones importants de la teva pròpia vida.


 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: