Logotip de Adolescents.cat

Els trucs infal·libles per fer la maleta amb el màxim de roba possible

per Redacció, el 23 de juliol de 2024 a les 16:00

Amb les vacances d'estiu a la volta de la cantonada, és el moment perfecte per parlar sobre com aprofitar al màxim la maleta i assegurar-nos que portem tot el que necessitem. Aquí tens una sèrie de trucs infal·libles per optimitzar l'espai i portar més roba.

1. Enrotlla la roba

En lloc de plegar la roba com habitualment, prova d'enrotllar-la. Aquest mètode no només estalvia espai, sinó que també ajuda a prevenir arrugues. Enrotlla les samarretes, els pantalons i fins i tot els jerseis per aconseguir un embalatge més compacte.


2. Utilitza bosses de compressió

Les bosses de compressió o les bosses al buit són ideals per a la roba voluminosa com els abrics o les jaquetes. Col·loca la roba dins la bossa, treu l'aire i comprimeix-la. Això reduirà significativament el volum ocupat per les peces més gruixudes.

3. Opta per la tècnica de la "capsa"

Distribueix la roba de manera que s'ajusti com si estiguessis creant una capsa dins la maleta. Això implica col·locar les peces més gruixudes a la part inferior i omplir els espais buits amb articles més petits com calcetes, mitjons i accessoris.


4. Fes servir cada racó

No deixis cap racó buit! Posa els mitjons dins les sabates, utilitza les butxaques internes de la maleta per a articles petits i aprofita els espais buits entre les capes de roba per posar-hi accessoris o productes de cura personal.

5. Porta roba versàtil

Selecciona peces de roba que es puguin combinar fàcilment entre elles i que serveixin per a diverses ocasions. Això et permetrà portar menys roba sense sacrificar estil ni funcionalitat.

6. Deixa espai per als records

Si tens pensat comprar records o souvenirs durant el teu viatge, deixa una mica d'espai lliure a la maleta. Això evitarà que hagis de fer malabars amb l'espai al final del viatge.

7. Pesa la maleta abans de sortir

Encara que no estigui directament relacionat amb l'espai, pesar la maleta abans de sortir et pot estalviar sorpreses desagradables a l'aeroport. Assegura't que no superi el límit de pes permès per la teva aerolínia.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: