Logotip de Adolescents.cat

Què ha passat entre Laura Escanes i la seva millor amiga? La ruptura amb la seva representant

per Redacció, el 23 de juliol de 2024 a les 11:00

Des dels seus inicis, Laura Escanes ha mostrat una petita part de la seva vida privada i així ho va fer també amb les seves amistats. En els primers vídeos que penjava a YouTube, la catalana sempre estava acompanyada del seu dream team: Gemma Pinto, Henar i Ari.

Amb Ari Bueno, a banda d’amigues, també compartien relació laboral, ja que aquesta era la representant de la influencer. Totes dues eren ungla i carn i sempre anaven juntes, de fet Escanes presumia d’estar representada per la seva millor amiga.


A principis d’any, però, van trencar la seva relació laboral, però això anava més enllà, ja que Escanes deixava de seguir Ari Bueno a les xarxes socials i tot apuntava que alguna cosa personal havia passat.

Els rumors indicaven que aquesta ruptura entre totes dues podia estar vinculat a la relació que té Bueno amb el millor amic d’Álvaro de Luna, exparella de la influencer catalana. Després de mesos d’especulacions Escanes ha respost a la gran pregunta.


“A l’abril vaig començar amb un altre equip. Els canvis i les necessitats de cada una havien canviat, ella necessitava altres coses i jo també. Però van ser uns anys treballant juntes molt bons i vam aprendre molt. Va ser difícil el canvi, tant professional com emocional…però els canvis sempre són cap a millor. Ara tinc un equip més gran i que fa molts anys que es dediquen a això”, diu la influencer.

Aquesta ha estat la resposta de la influencer, però les xarxes socials s'han omplert de comentaris al respecte dient que alguna cosa més ha hagut de passar perquè no se les ha tornat a veure juntes mai més. Hi ha qui té clar que el motiu real és la relació que té Ari Bueno amb el millor amic de l'ex d'Escanes, per exemple.

@jueliassola Laura Escanes habla de Ari Bueno 😳😳😳 os cuento #lauraescanes ♬ TEXAS HOLD 'EM - Beyoncé

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: