Logotip de Adolescents.cat

Katy Perry sorprèn de festa a Barcelona: estrena cançó i balla la Macarena

per Redacció, el 22 de juliol de 2024 a les 17:00

Aquest ha estat un cap de setmana ple de sorpreses pel que fa al món de la música. Mentre a Madrid reapareix la cantant Amaia Montero després de dos anys, a Barcelona una artista internacional surt de festa sorprenent a tothom.

Barcelona s’ha omplert d’artistes internacionals amb la celebració de l’Orgull. Cantants com Jassie J, Villano Antillano, Tokischa o Nomo han estat alguns dels que han estat a la capital catalana. Tot i això, els que es van emportar una gran sorpresa han estat els que van veure aparèixer Katy Perry en una discoteca de Barcelona aquest diumenge passat.


L’artista ha estat la convidada sorpresa del final de la festa de l’Orgull a Barcelona, i per això apareixia per ‘La Terrrazza’, una coneguda discoteca que celebra la seva mítica festa ‘Churros con chocolate’.

Amb la cançó ‘Rain on me’, Katy Perry feia una entrada triomfal al recinte on va deixar moment que ja han quedat per a la història. Des de balla ‘La Macarena’ sense cap mena de vergonya, fins a fer-se passar per cambrera i repartir beguda entre els assistents.


Els motius de la visita de Katy Perry

La visita no només celebrava la festa de l’Orgull ha la ciutat sinó que també va presentar el seu pròxim single, ‘Lifetimes’, a la mateixa discoteca. El tema va sonar mentre ella ho donava tot ballant.

A més, com molts altres artistes internacionals, la cantant hauria triat la ciutat de Barcelona com a escenari del seu pròxim videoclip, que encara no ha vist la llum.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: