Logotip de Adolescents.cat

Amaia Montero reapareix en el concert de Karol G: “Pensava que mai tornaria”

per Redacció, el 22 de juliol de 2024 a les 16:00

La cantant Amaia Montero, exvocalista de l’Oreja de Van Gogh, ha reaparegut per sorpresa aquest diumenge al segon concert de Karol G a Madrid, davant de 60.000 persones.

Després de dos anys sense pujar dalt l’escenari i traslladar als seguidors, a través de les xarxes socials, que es trobava “destruïda”, la cantant ha cantat davant d’un públic generós. L’artista ha sortit a l’escenari vestida de blanc i entre la sorpresa i l’eufòria del públic ha cantat la seva famosa cançó “Rosas” al costat de la seva amfitriona.


Karol G l’anunciava dient que tenia una gran sorpresa: una persona que havia marcat la seva infantesa i que pujaria a l’escenari per cantar una cançó que li portava molts bons records. Ha demanat l’escalf de tot el públic: "Avui tinc aquí una personeta que porta dos anys, dos anys, sense pujar a un escenari i està nerviosa. Però segur que vosaltres li regaleu una de les millors nits de la seva vida".
Segons després ha aparegut la mateixa Amaia Montero i després de la seva actuació s’ha dirigit al públic: "No sabia molt bé com reaccionaria en un moment tan important i, sobretot, després de molt de temps pensant que mai tornaria a posar els peus en un escenari. Per això és un dia increïble per a mi, i ha estat de la mà de la Karol. No ha pogut ser més maco, aquest moment el guardaré al cor i a l'ànima tota la vida."


Tant les paraules de la cantant com la seva actuació s’han fet virals a les xarxes socials. I és que el 2020 la cantant va escriure un post on deia que estava “destrossada”, després, a l’agost, va penjar un missatge on s’acomiadava temporalment dels seus seguidors: “Sempre he pensat que la vida és un partit de futbol i jo no trobo les meves botes", va escriure.

Fa unes setmanes, saltava una notícia que va posar el seu exgrup, l’Oreja de Van Gogh, en el punt de mira: es deia que Amaia Montero podria tornar al grup. Les reaccions a aquesta notícia no es van fer esperar i el possible retorn es va fer viral. Tot i això, i per desgràcia de molts fans, el guitarrista del grup, Pablo Benagas, va sortir a desmentir-ho: “No sabem d’on ha sortit aquest rumor, el grup té ja tancada una llarga gira aquest estiu”.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: