Logotip de Adolescents.cat

Aquest estiu no passis calor! Aconsegueix descomptes per anar a la piscina amb el Carnet Jove

per Redacció, el 26 de juliol de 2024 a les 22:30

Amb l'estiu al seu punt àlgid, la pregunta que ens ocupa és: ¿ets més de platja o de piscina? Ambdues opcions ofereixen atractius innegables, però avui ens centrarem en aquells que prefereixen la piscina. 

Hem recopilat alguns consells per fer que la teva jornada a la piscina sigui perfecte i com pots aconseguir descomptes!


  1. Preparació adequada: Abans de sortir de casa, assegura't de portar tot el necessari: tovallola, crema protectora, gorra i ulleres de sol. No oblidis també una bona lectura o una playlist de música relaxant.

  2. Protecció solar: La protecció solar és essencial per evitar cremades i danys a la pell. Aplica una crema amb un factor de protecció adequat almenys 30 minuts abans de posar-te al sol i torna a aplicar cada dues hores, especialment després de nadar.


  3. Hidratació: La calor i la deshidratació poden passar factura. Beu molta aigua abans, durant i després de la teva visita a la piscina. Si et quedes massa temps al sol, el cos pot perdre líquids ràpidament.

  4. Higiene: Assegura't de dutxar-te abans d'entrar a la piscina. Això no només és una qüestió de cortesia, sinó que també ajuda a mantenir l'aigua neta i segura per a tothom.

  5. Respecta les normes: Segueix les regles de la piscina per garantir la seguretat i el confort de tots. Això inclou evitar córrer al voltant de la piscina i respectar els senyals de seguretat.

Com aconseguir descomptes per anar a la piscina? 

Si la piscina és doncs la teva opció preferida, i no tens la sort de tenir-te una a casa, no et preocupis! Amb el Carnet Jove pots aconseguir descomptes per anar a banyar-te a algunes piscines.

Descobreix quines són les piscines amb descomptes! Només cal que introdueixis la demarcació, la comarca i el municipi per trobar el descompte a la piscina.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: