Logotip de Adolescents.cat

Lamine Yamal i Álex Padilla: els senyals que confirmen la seva relació

per Redacció, el 22 de juliol de 2024 a les 12:00

Durant la celebració del títol de l’Eurocopa vam veure el jugador del Barça, Lamine Yamal, celebrant al camp el títol amb una noia. Es tracta d’Álex Padilla, una noia de Barcelona, però de qui poca cosa sabem.

Els dubtes van començar a créixer i molta gent es preguntava si era una amiga, família o la seva parella. Ara, s’han descobert nous senyals que confirmarien la relació dels joves. Aquestes pistes les ha recollit el tiktoker Javier Hoyos i sembla que giren entorn un cor.


En una entrevista a Lamine Yamal li preguntaven quina és l’emoticona que més utilitza i el confessava que és el cor amb el llacet groc.

Més tard, el tiktoker revisava el perfil privat de TikTok de l’Álex Padilla i en la seva descripció diu que està “casada” i, a més, només té una publicació on casualment diu: “tu” i un cor amb el llacet groc.


Hi ha més senyals que portarien a confirmar la seva relació i és que en un vídeo que penja l’Álex escollia la cançó ‘Me gustas natural’ del cantant Eladio Carrion, que casualment és l’artista preferit de Lamine Yamal.

Qui és Álex Padilla? 

Sobre la jove de Barcelona se saben poques coses, però a les xarxes socials té molts seguidors. A TikTok té més de 600.000 seguidors i a Instagram en té 37 mil seguidors, amb només 5 publicacions.

@javihoyosmartinez Lamine Yamal y Alex Padilla confirman su relación de una forma muy curiosa #lamineyamal #alexpadilla #eurocopa ♬ sonido original - JaviHoyos


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: