Logotip de Adolescents.cat

El sorprenent vídeo amb IA que reuneix els famosos amb la seva versió jove

per Redacció, el 22 de juliol de 2024 a les 11:00

El món de la tecnologia no para d’avançar i amb eines com la intel·ligència artificial s’estan aconseguint coses que abans eren difícils d’imaginar. En les darreres setmanes s’ha viralitzat un vídeo a les xarxes socials que ha deixat tothom bocabadat.

El vídeo ha aconseguit reunir actors i cantants famosos amb les seves versions joves d’ells mateixos. El vídeo té una gran càrrega emotiva perquè no només apareixen les imatges soles, sinó que també interactuen entre ells.


Entre els qui apareixen es poden veure famosos com Will Smith, Emma Watson abraçant Hermione, Tom Hanks, Clint Eastwood, Julia Roberts, Mel Gibson, Johnny Depp, Harrison Ford, Rock, Daniel Radcliffe, Keanu Reeves, Leo Dicaprio, Brad Pitt i Sylvester Stallone. També hi apareixen cantants com Paul McCartney o Michael Jackson.

El vídeo ja acumula més de 7 milions de reproduccions a X. Les imatges, però, han tornat a generar un debat entorn l’ús de la intel·ligència artificial i la seva distorsió de la realitat. Tot i això, aquest contingut també ha acumulat milers de comentaris positius. “M’encanta veure com per primer cop l’ús de la IA és per una cosa emotiva” o “El temps passa ràpid però no hem d’oblidar als qui han estat importants en les nostres vides”, són alguns dels comentaris dels usuaris.

També hi ha qui alerta dels perills de fer servir aquesta IA per aquest tipus de coses: “Crec que en el futur tindrem problemes per superar l’absència dels nostres éssers estimats. La IA és molt perillosa”.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: