Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 22 al 28 de juliol

per Redacció, el 22 de juliol de 2024 a les 10:00


Aquesta setmana, els cels estan plens de promeses i aventures per a cada signe del zodíac. És un moment ideal per descobrir què tenen preparades les estrelles per a vosaltres, ja sigui en l'amor, l'amistat, els estudis o les vostres passions personals.


Sabem que us agrada llegir l’horòscop i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop del cap de setmana d'Adolescents.cat.

♈︎ ÀRIES

Aquesta setmana, els teus amics seran la teva principal font de suport. Et sentiràs especialment creatiu, així que aprofita per iniciar un nou projecte. A l'amor, potser hi ha algú que no t'has adonat que està interessat en tu. Cuida la teva salut, especialment la teva alimentació. Acaba la setmana amb una activitat a l'aire lliure.

♉︎ TAURE

Serà una setmana tranquil·la, però plena de petites alegries. Les relacions familiars milloraran notablement, i això t'omplirà de felicitat. Pots rebre una sorpresa agradable d'una persona que no veies fa temps. Relaxa't escoltant la teva música preferida.

♊︎ BESSONS

La teva capacitat per comunicar-te serà el teu gran avantatge aquesta setmana. Aprofita per resoldre malentesos amb els teus amics o la teva parella. Rebràs notícies importants sobre un projecte acadèmic o personal. Evita discutir amb els teus pares, intenta escoltar-los amb paciència. Una nova afició podria atrapar la teva atenció.

♋︎ CRANC

Aquesta setmana, les emocions estaran a flor de pell. És un bon moment per expressar el que sents, sobretot a les persones que estimes. Et sentiràs inspirat a fer alguna cosa creativa, com pintar o escriure. Tingues cura de les teves relacions d'amistat, potser algun amic necessita el teu suport. Dedica temps a cuidar-te i relaxar-te.

♌︎ LLEÓ

És la teva temporada, Lleó, i això es nota! Et sentiràs més segur de tu mateix que mai. Aprofita aquesta energia per destacar en les teves activitats i compartir moments divertits amb els amics. Un interès romàntic pot sorgir inesperadament, obre't a noves possibilitats. Fes una mica d'exercici per canalitzar la teva energia. Planifica una sortida amb els teus més propers.

♍︎ VERGE

Aquesta setmana et sentiràs més organitzat i enfocat en els teus objectius. És un bon moment per posar-te al dia amb els teus estudis o projectes. A la família, pot haver-hi discussions, però podràs resoldre-les amb la teva paciència. Troba temps per descansar i desconnectar. Practica algun esport per mantenir-te actiu.

♎︎ BALANÇA

Els teus amics seran el centre del teu univers aquesta setmana. Passaràs moments inoblidables amb ells. En l'amor, una nova persona podria cridar la teva atenció, però no et precipitis. Dedica temps a la teva salut mental, medita o fes ioga. Una sortida al cinema pot ser una bona idea.

♏︎ ESCORPÍ

La teva intensitat emocional serà la teva força aquesta setmana. Utilitza-la per aprofundir en les teves relacions més properes. Cuida la teva salut, evita excessos i descansa prou. Practica activitats que et permetin canalitzar la teva energia, com la dansa o l'esport.

♐︎ SAGITARI

Sentiràs una gran necessitat de llibertat i aventura. Aprofita per explorar nous llocs o interessos. Les relacions familiars seran una mica complicades, intenta ser pacient. En l'amor, pots trobar algú que comparteixi les teves passions. Estudia amb anticipació per evitar l'estrès. Organitza una excursió amb els amics.

♑︎ CAPRICORN

Aquesta setmana estaràs molt centrat en els teus objectius acadèmics i personals. El teu esforç començarà a donar fruits. Les relacions amb els teus companys seran harmonioses, aprofita per treballar en equip. Cuida la teva salut física, especialment amb l'exercici i una bona alimentació. Relaxa't amb una bona lectura o pel·lícula.

♒︎ AQUARI

La teva ment estarà plena d'idees noves i excitants. Aprofita per compartir-les amb els teus amics i veure què en pensen. En l'amor, podries sentir una connexió especial amb algú que coneixes. Les activitats en grup seran especialment gratificants. Dedica temps a una activitat que t'apassioni, com la música o l'art. Reconnecta amb un vell amic.

♓︎ PEIXOS

Aquesta setmana estaràs més sensible i intuïtiu. És un bon moment per escoltar la teva veu interior i seguir els teus instints. Les relacions familiars seran harmonioses, aprofita per compartir moments amb ells. Troba temps per relaxar-te i cuidar-te. Practica la meditació o el ioga per mantenir la calma.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: