Logotip de Adolescents.cat

Marc Cucurella compleix la seva promesa i es tenyeix els cabells: el canvi de look

per Redacció, el 19 de juliol de 2024 a les 16:00

Ha estat uns dels jugadors més divertits de la selecció en aquesta Eurocopa. Marc Cucurella va fer una promesa i ara ha publicat unes fotografies a Instagram on confirma que ha complert el que va dir.

En una entrevista prèvia a la final del campionat, Cucurella va prometre que si la selecció espanyola guanyava l’Eurocopa es tenyiria els cabells de vermell. De fet, durant la celebració del trofeu, el català va assegurar que així ho faria: “Es manté. Estic pensant com fer-ho”, deia el jugador de futbol.


Dit i fet. El futbolista ha publicat unes imatges al seu compte d’Instagram on es pot veure la seva característica cabellera arrissada de color vermell intens.
La publicació s’ha omplert de comentaris celebrant el canvi: “Gran” o “Llegenda” són alguns dels comentaris que han fet els usuaris per referir-se al jugador.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARC CUCURELLA (@cucurella3)

El jugador, però, ha estat llest i ha aprofitat aquesta aposta per fer una col·laboració amb Garnier, la marca de productes pels cabells. Això ha generat controvèrsia i alguns usuaris no els ha acabat d’agradar. “Poden els famosos deixar de fer-ho tot per publi. Que torni la naturalitat”, diu una usuària a X, Antic Twitter.

Cucurella s’ha fet viral, entre altres motius, per la cançó que l’ha acompanyat durant el campionat. Un seguidor va traduir la cançó que els seus companys del Chelsea li han dedicat. Un tema que s’ha fet viral a les xarxes socials, però que fins i tot el mateix jugador ha cantat durant la celebració del torneig.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: