Logotip de Adolescents.cat

Maria Pombo, acusada de plagi en un dels seus dissenys

per Redacció, el 18 de juliol de 2024 a les 17:00

La influencer Maria Pombo es veu involucrada en una nova polèmica. Aquest cop està relacionada amb la seva marca de roba ‘Name the Brand’.

La polèmica ha sorgit quan ha penjat a les xarxes socials fotografies amb algunes de les novetats de la seva marca. Aquest dimecres, concretament, penjava una història amb un vestit i un conjunt de camisa i pantaló.


Un d’aquests models és pràcticament un clon dels que es poden veure a la marca The IQ Collection, fundada per Inés Domecq i Virginia Pozo. En aquest cas, el model és pràcticament igual, però amb la diferència que és en un to rosat.

Model de The IQ Collection i de Name the Brand


De manera instantània la publicació s'omplia de comentaris dient que aquest vestit era totalment plagiat i és que ni tan sols inspirat.
De moment, ni María Pombo ni la seva marca de roba s’han pronunciat públicament, però sí que han esborrat el vídeo de la col·lecció a Instagram i tampoc no es pot trobar el conjunt a la web de la marca.  Si bé la part superior continua estant disponible per 98 euros, la part inferior no està disponible.

Això, però no és tot, la mateixa Maria Pombo va dur posat el mateix disseny de la firma d’Inés Domecq i Virginia Pozo, concretament el va lluir pel bateig de la seva filla, Vega. 

@jueliassola María Pombo copia a TheIQcollection ? 😳😳😳😳😳😳 #mariapombo #namethebrand ♬ sonido original - Ju Elias


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: